Pascale L
Antwerpen, België

Beter dan verwacht

4,0 van 5 bollen1 jul 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Ontzettend vriendelijk personeel, zowel receptie als bediening. Hotel ligt wel ongezellig naast de snelweg, met het raam open slapen was geen optie. Gelukkig is er wel airco. We hadden recht op een 3 gangen menu via een bongobon en mochten 2 gangen kiezen uit het gewone menu. Dit was beter dan verwacht. Zeer goede prijs/kwaliteit. De kamer zelf, en vooral de badkamer, zou dringend vernieuwd moeten worden. Op de 3e verdieping kan je gratis water tanken, maar het zou interessant zijn om al wat water op de kamer te zetten om de koffie of thee te maken die aanwezig is want het kraantjes water is hiervoor niet geschikt. Het ontbijt was zeer verzorgd en uitgebreid en zeer lekker.
Wij waren zeer verrast door de versiering op de kamer voor onze huwelijksverjaardag. Super tof!
Dit is een prima adresje na een dag Pairi Daiza.
Datum van verblijf: juni 2023
Gereageerd 11 jul 2023
Beste 308pascalel

ik ben heel erg blij te lezen dat je een leuk verblijf hebt gehad. En voornamelijk dat je onze team een ontzettend vriendelijk vond

Tot een volgende keer dan maar !

Groeten,

Salle du petit déjeuner
7.6 km van Hotel-Restaurant Horizon Ath-Lessines
15.8 km van Hotel-Restaurant Horizon Ath-Lessines
Verwarmd zwembad
17.9 km van Hotel-Restaurant Horizon Ath-Lessines
12.6 km van Hotel-Restaurant Horizon Ath-Lessines
Une partie de notre équipe professionnelle et bienveillante !
20.2 km van Hotel-Restaurant Horizon Ath-Lessines
24.2 km van Hotel-Restaurant Horizon Ath-Lessines
Studio
22.1 km van Hotel-Restaurant Horizon Ath-Lessines
22.0 km van Hotel-Restaurant Horizon Ath-Lessines
9.7 km van Hotel-Restaurant Horizon Ath-Lessines
Meer hotels in Ghislenghien bekijken
Beoordeeld op 15 maart 2023

Zeer vriendelijk personeel - propere kamers - lekkere gerechten in het restaurant - uitgebreid ontbijtbuffet - gratis parking. Ideaal gelegen voor een (meerdaags) bezoek aan Pairi Daiza en kort bij de autosnelweg.

Datum van verblijf: maart 2023
Didier D, Propriétaire van Hotel-Restaurant Horizon Ath-Lessines, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 maart 2023

Beste Sightsee34831655660,

ik ben blij te lezen dat je niet alleen het hotel leuk vond maar ook het restaurant, en voornamelijk ons personeel, die zich altijd 100% inzet om de klanten een leuk verblijf te verschaffen

Tot een volgende keer dan maar !

Groeten,

Beoordeeld op 17 augustus 2022

Het hotel is heel verzorgd en de kamers zijn voorzien van airco wat tijdens de hittegolf een zalige luxe was. 's morgens is er een uitgebreid ontbijtbuffet. Alles piekfijn in orde, mooi verzorgd en het hotel is een ideale uitvalsbasis voor daguitstapjes naar de verschillende kastelen in de omgeving en ook voor Pairi Daiza! Fietsliefhebbers komen in deze streek ook zeker aan hun trekken. Het hotel kan ook via het MYHOTELCARD systeem worden geboekt waardoor je aan supervoordelige prijzen kan overnachten met onbijt. Een echte aanrader! Wij komen zeker terug!

Kamertip: Bovenste verdieping was heel rustig
Datum van verblijf: augustus 2022
DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel-Restaurant Horizon Ath-Lessines, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2022

Beste isedu

alvast bedankt voor de leuke review en tot een volgende keer ?

Groeten
Didier De Weerdt

Beoordeeld op 15 augustus 2022

We waren er met twee gezinnen van 14 tem 16 augustus 2022 voor een fietsweekend. Het hotel is uiterst verzorgd, zeer mooie en propere kamers. Tevens een mooi verzorgd en lekker ontbijt. Er was van alles genoeg en de eetwaren waren zeer vers. Ook waren we bijzonder tevreden van de diensten aan de balie en de bar. Lieve en vriendelijke medewerkers. Een aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2022

Beste Yanic V

"schitterend hotel", dat is toch erg leuk om te lezen

You mad "our day" !

alvast bedankt en tot een volgende keer

Groeten
Didier De Weerdt

Beoordeeld op 12 maart 2022 via mobiele applicatie

Een vriendelijk ontvangst, behulpzaam en rustig gelegen hotel. We hadden een ontbijt met bubbels besteld voor de verjaardag van Gerda en werden goed begeleid en alles was voorhanddig voorzet ontbijt. Voldaan hebben het hotel verlaten.

Kamertip: Ook al ligt het hotel naast een snelweg is daar niets van te merken. Ideaal voor een uitstapje naar Pairi Daiza. Ook zijn er fietsen ter be
Datum van verblijf: maart 2022
DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel-Restaurant Horizon Ath-Lessines, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 maart 2022

Beste Jean Marie K

bedankt voor uw leuke feedback !

Ons team zal dit erg motiverend vinden

Tot een volgende keer

groeten

Beoordeeld op 12 augustus 2021 via mobiele applicatie

Ik zocht een hotel waar we konden overnachten na een daguitstap in Pairi Daiza. Omdat er gratis parking voor de deur was, en omdat ik in verschillende reviews las dat ze een goede service boden, koos ik voor Hotel Horizon. Al bij het contact per mail betreffende de reservatie waren ze reactief en vriendelijk. We werden vriendelijk onthaald aan de receptie, en omdat we een extra service kregen ondanks dat we die niet geboekt hadden, besloten we om in het restaurant op de benedenverdieping te eten in plaats van te gaan eten in Ath centrum. Het was even wachten voor we konden bestellen in het restaurant, en de kip van de salade was niet 100% gaar, toch vergeef je hen dit omdat je ziet dat het personeel zo hun best doet en oprecht vriendelijk is. In de bar was het rustig zonder aanwezigheid van andere mensen, en de bar wordt bediend door het personeel van de receptie. Het is dus even wachten, of je moet aan de receptie gaat vragen of je wat kan drinken, maar de glazen werden goed gevuld waardoor ze ook hier extra punten scoren. Het klopt dat onze kamer geen airco had en het vrij warm was binnen, gelukkig was het geen warme zomerdag en konden we het raam openen zonder al te veel lawaai van buitenaf. In miste wat praktische info vooraf, wat ik niet kon terugvinden op de site, dus bij deze; Check-out tijd is 10 uur, in het weekend 12 uur. Het ontbijt is tot 10 uur. Het menu plaats ik als foto bij mijn review. Ik zou het hotel zeker aanraden voor een kort verblijf!

Datum van verblijf: augustus 2021
DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel-Restaurant Horizon Ath-Lessines, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2021

Beste Miss Bikini90,

erg bedankt voor deze erg positieve review...

Volgende keer doen we NOG beter dus

Met vriendelijke groeten,