Orbitz.com
Priceline
eDreams
Beoordeeld op 7 oktober 2017

Rustig hotel middenin het dorp. Vriendelijk onthaal. Mooie, verzorgde en moderne kamer. Ontbijt was klassiek buffet met alles er op en er aan.

Aangenaam terras met lounge zetels, waar je rustig een drankje kan nuttigen.

Datum van verblijf: september 2017
Beoordeeld op 15 mei 2016

Vriendelijk onthaal. Ontbijt was in orde, alles erop en eraan ook al waren wij het enige koppel in het hotel.
Spijtig dat we ter plaatse 's avonds niet konden eten maar wat verder is er een brasserie waar je iets kan gaan eten.

Datum van verblijf: mei 2016
Beoordeeld op 21 april 2016

Vriendelijke, zakelijke ontvangst. Modern ingericht pand met 3 verdiepingen en lift tot 2de. Geen restaurant (hoewel op website Ʃn op de buitenramenduidelijk "Brasserie" staat)... Vervelend, wel, geen eetgelegenheid als je er voor zaken ƩƩn nachtje verblijft... Een eind verder wel een gezellige tent, blijkbaar uitgebaat door het hotel/management).
Mijn kamer wad koud, een grote Velux tochtte enorm en no way om de verwarming op te porren. De manager deed wreed zijn best me te laten geloven dat het normaal net erg warm was op mijn kamer... Hij stelde wel onmiddellijk een elektrisch kacheltje ter beschikking dat de nood lenigde !

Kamertip: Vermijd, met veel bagage, de derde verdieping (geen lift tot daar).
Datum van verblijf: maart 2016
Beoordeeld op 3 januari 2015

Gisteren het ontdekkingsmenu gekozen in het restaurant van de Carpinus : hƩƩrlijk gegeten. Echt een aanrader! Deze nieuwe kok Matthias is gestart sinds 1 januari 2015 en zal er echt iets moois en vooral lekker van maken.Wat het hotel betreft verblijf je in mooie, stijlvolle en propere kamers, nabij Leuven. Zowel het eten dankzij de nieuwe chef kok als de kamers, de leuke bar en het onthaal zijn me zeer goed meegevallen. Zeker doen als je in het Leuvense bent of wil verblijven.

Kamertip: Nabij Leuven ( best wagen of openbaar vervoer nemen). Kamers zijn rustig gelegen en stijlvol ingericht. TOP keuken nu dankzij nieuwe chef kok ( januari 2015 ). Zeker het ontdekkingsmenu uitproberen en een avondje in het hotel zelf verblijven.
Datum van verblijf: januari 2015
Beoordeeld op 16 februari 2014

Een etentje met vrienden,toch een beetje teleurgesteld.Al bij het binnenkomen stonden we daar niemand te zien,dan sprong er toch iemand recht die bij andere klanten zat.Na onze aperitief een tafel vrij te kiezen,er waren aan veel tafels beschadigd zou er dan toch een tafelkleed op leggen.We kozen het menu waarvan de hoofdschotel al niet van te verkrijgen was alsook het dessert.Het eten was boers gepresenteerd ook niet lekker,ook kwa bediening nog veel te leren( wel vriendelijk).In het naar buiten gaan voor onze mantels niemand te zien!

Datum van verblijf: februari 2014