Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
US$ 131
Expedia.com
Booking.com
US$ 131
Volledig restitueerbaar voor do 7 dec.
PricelineUS$ 131
Hotels.comUS$ 132
Orbitz.comUS$ 132
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (93)
Beoordelingen filteren
93 resultaten
Waardering van reizigers
39
38
11
3
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
39
38
11
3
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 93 beoordelingen
Beoordeeld op 4 augustus 2020

Wij boekten de avond ervoor één overnachting en dat was geen probleem want alle hotels ondervinden tegenwoordig een terugval van het aantal overnachtingen. Het was dan ook rustig. Je ondervind ook geen enkele hinder van het passerende verkeer want aan die kant liggen quasi geen kamers. De kamer is sober maar modern met alle nodige comfort. Het ontbijt was met bediening aan het buffet, je toont wat je nodig hebt en men plaatst dit op een plateau, gemakkelijk en het was absoluut niet ingeperkt tov vroeger. Dus dik in orde.
in het gebouw ligt ook het restaurant Bistro Belge waar je kan dineren. Zeker een aanrader>.

Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank vriejt
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 oktober 2019

Wij hebben hier 1 overnachting doorgebracht naar aanleiding van een feestje. Zelf check-in gedaan aan de kiosk aan de inkom, zeer goed verlopen. Mooi ruim atrium in het midden van het hotel , voorzien van gratis ( lekkere ) koffie en thee.
Kamers zijn zakelijk maar prima in orde, grote ruime douche, goed werkende airco, prima bed. Aangezien sommige kamers uitkomen op het atrium kunnen hier de ramen niet open, voor 1 nacht geen probleem.
Ook zeer ruime parking en prima gelegen vlak aan de E313.
Ontbijt hier niet genomen.
Kortom goede prijs kwaliteitsverhouding.

Datum van verblijf: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
Bedank Nicky D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 september 2019

Wij hadden een hotel geboekt in Leopoldsburg, dat bij aankomst overboekt bleek. Deze mensen hadden voor ons MEZZO geregeld. Supervriendelijke ontvangst. Uitgebreid ontbijtbuffet. Ruime kamer met goede matras. Enige minpuntje vind ik dat de ramen niet open kunnen. Je hebt wel airco en een speciale 'knop' waar je verfrissing in de kamer kan mee brengen maar toch miste ik dat. Neemt echter niet weg dat we dit hotel zeker zouden aanraden. Heel netjes ook. Kleine frigo op kamer met gratis spuitwater en plat water.

Datum van verblijf: september 2019
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Guenleen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 februari 2019

Voor de tweede keer verbleven wij in dit hotel. Het is hoofdzakelijk een zakenhotel maar niettemin kan men er als lokaal toerist even goed verblijven. De staf is zeer vriendelijk en behulpzaam, de kamers zijn groot en het ontbijt TOP. Er is gratis water en koffie in de lobby en er is gratis water op de kamer.

Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ben E
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 februari 2019

Voor zaken 2 overnachtingen. Kamer, bed en douche/toilet schoon. Elke dag schone handdoek en bed opgemaakt. Op de kamer een koelkast met waterflesjes (gratis).
Goed bed. uitgebreid ontbijt was meer dan goed. in de lobby kan je gratis koffie nuttigen. Vooraf melden en dan kan je laat inchecken. Ligt vlak naast de provinciale weg Beringen - Diest. Goed zakelijk hotel zonder franje

Kamertip: kamer op zuid, was prima.
Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Kurt H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken