Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Priceline
118 US$
View deal
Gratis annuleren tot 22/05/21
Booking.com
118 US$
View deal
Gratis annuleren tot 23/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Trip.com
131 US$
113 US$
View deal
BESPAAR 18 US$
Gratis annuleren tot 21/05/21
Expedia.com119 US$
Hotels.com119 US$
StayForLong131 US$
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.723)
Beoordelingen filteren
2.723 resultaten
Waardering van reizigers
1.094
1.056
331
123
119
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.094
1.056
331
123
119
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.723 beoordelingen
Beoordeeld op 9 mei 2019 via mobiele applicatie

Mooi hotel. Wij zaten bijna bovenin en hadden mooi uitzicht over de stad. Om de hoek zat Chinatown en op loopafstand vele bezienswaardigheden.

Parkeren in het hotel is onwijs duur.

Personeel was erg vriendelijk. Je wordt ontvangen met een warm koekje. Hotel was netjes en schoon.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank kirstenm561
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Explore30874979108, Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Toronto Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2019
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write such a detailed review of your recent stay at the DoubleTree by Hilton Toronto Downtown. It is only through feedback such as yours that we are able to maintain the kind of service we provide to our valued guests.

I was delighted to know that we were able to make your stay at the DoubleTree a memorable one. Thank you so much for the praises you give to our entire staff here at the DoubleTree by Hilton Toronto Downtown. I will be sure to pass on your kind words to our team, as I know they will be delighted to hear it.

Your feedback is greatly appreciated and will inspire our staff to continue to strive towards outstanding customer service. We look forward to welcoming you back to DoubleTree by Hilton Toronto Downtown in the near future!


Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2019 via mobiele applicatie

Goede service, schone kamers. Je loopt het hotel uit en je staat bij de grote shoppingmall Eaton Centre, restaurants en volop winkel mogelijkheden en een grote foodmarket waar je van alles kan eten, alle landen zijn vertegenwoordigd.
Vanuit het hotel zijn alle bezienswaardigheden te belopen binnen 20 minuten loopafstand.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Quatrorosas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Explore30874979108, Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Toronto Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2019
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write such a detailed review of your recent stay at the DoubleTree by Hilton Toronto Downtown. It is only through feedback such as yours that we are able to maintain the kind of service we provide to our valued guests.

I was delighted to know that we were able to make your stay at the DoubleTree a memorable one. Thank you so much for the praises you give to our entire staff here at the DoubleTree by Hilton Toronto Downtown. I will be sure to pass on your kind words to our team, as I know they will be delighted to hear it.

Your feedback is greatly appreciated and will inspire our staff to continue to strive towards outstanding customer service. We look forward to welcoming you back to DoubleTree by Hilton Toronto Downtown in the near future!


Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 november 2018 via mobiele applicatie

Gisteren aangekomen verblijven hier 4 dagen. Kregen upgrade van kamer dus hebben nu een suite met woonkamer en keuken en slaapkamer. Heerlijk bed en er wordt goed schoongemaakt. Badkamer heeft goede douche. Hotel beschikt over 24 uur fitness en zwembad is tot 22 uur open. het zwembad is niet groot maar alles keurig en schoon. Locatie van hotel heel centraal. Vlakbij metro/ Chinatown/ winkelcentrum. Naast het hotel wordt gebouwd maar helemaal geen geluidsoverlast van. Receptie erg behulpzaam om informatie over tours etc te geven. Ontbijtbuffet een aanrader kost normaal 24 dollar maar met coupon die we van de receptie kregen 19 dollar.

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 256saskiak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Umesh S, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Toronto Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2018
Google-vertaling

Dear 256saskiak,

Thank you very much for your positive feedback!

I am so happy to see that all of the touch points during your stay exceeded your expectations. We look forward to seeing you again and will promise to keep the standards high for your return.

Warm regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel vlak bij down town Toronto. Zeer uitgebreid ontbijt mogelijk. Gezellige bar waar je ook goed 's avonds kunt eten. Vlak bij allerlei andere restaurants. Naar down town loop je in een paar minuten.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank R967JGerikh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Umesh S, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Toronto Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Erik H

Thank you for the feedback

I am happy to see you found there to be plenty of options for breakfast for you and you had a chance to visit the lounge in the evening. We appreciate your feedback and look forward to seeing you again.

Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2018

Makkelijk te bereiken vanaf het treinstation per taxi (7 dollar). Net hotel ideaal gelegen downtown Toronto. Gym goede equipment. Niet goedkoop maar dat mag je in centrum Toronto ook niet verwachten. Hop-on/hop-off is een aanrader.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank johannesvanderwal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Explore30874979108, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Toronto Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 januari 2020
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write such a detailed review of your recent stay at the DoubleTree by Hilton Toronto Downtown. It is only through feedback such as yours that we are able to maintain the kind of service we provide to our valued guests.

I was delighted to know that we were able to make your stay at the DoubleTree a memorable one. Thank you so much for the praises you give to our entire staff here at the DoubleTree by Hilton Toronto Downtown. I will be sure to pass on your kind words to our team, as I know they will be delighted to hear it.

Your feedback is greatly appreciated and will inspire our staff to continue to strive towards outstanding customer service. We look forward to welcoming you back to DoubleTree by Hilton Toronto Downtown in the near future!


Sincerely,

Umesh Srivastava

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken