Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Agoda.com
180 US$
172 US$
View deal
BESPAAR 8 US$
Gratis annuleren tot 15/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.com
180 US$
172 US$
View deal
BESPAAR 8 US$
Gratis annuleren tot 16/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
180 US$
173 US$
View deal
BESPAAR 7 US$
Gratis annuleren tot 15/05/21
Priceline172 US$
Hotels.com173 US$
Trip.com180 US$
alle 20 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.332)
Beoordelingen filteren
5.332 resultaten
Waardering van reizigers
2.088
2.000
794
280
170
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.088
2.000
794
280
170
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 5.332 beoordelingen
Beoordeeld op 30 oktober 2018 via mobiele applicatie

Kort verblijf in dit hotel genoten.
Bereikbaarheid is goed ondanks de centrale ligging.
Check-in was vlot en prettig. Kamer met uitzicht op “baai/meer”. Grote kamer voorzien van alle gemakken (waaronder haardroger, strijkplank en kluisje). Er is een koelkastje op de kamer maar deze is niet gevuld.
Bedden zijn hoog maar slapen prima.
Bijzonder is het oplaadsysteem (voor telefoon, iPad, e.d.) dat op het nachtkastje en bureau staat.
Wel TV-zenders beschikbaar maar geen “toppers” gevonden. Hotel bied wel mogelijkheid om films te huren.
Verzorging is goed, de kamer is netjes en verzorgd. Hier en daar wel beschadigingen.
Hotel is erg groot en heeft ook een conferentiecentrum.
Door centrale locatie aan het water kun je makkelijk overal komen.
Prijsstelling is echter niet goedkoop.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank jeroen154
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TeamMarriott, Manager van The Westin Harbour Castle, Toronto, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2018
Google-vertaling

Dear Jeroen S,

Thank you for staying at The Westin Harbour Castle, Toronto. We are glad you liked our inspired accommodations with thoughtfully appointed amenities and that you could take advantage of our optimal location on the revitalized waterfront. We appreciate your kind remarks, and we look forward to seeing you again the next time you visit Toronto.

Be Well,
Harmeet Chugh
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2017

prima service, prachtig ontbijtbuffet (met heel veel fruit, eggs benedict; geen vers fruitsap en zalm nogal zout); mooie fitnessruimte en zwembad; zeer goed gelegen.
grote kamers, soms kleine badkamers.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank muriel40
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2016 via mobiele applicatie

Prachtig zicht op lake en eilandje voor Toronto
Goede bedden in mooie kamer. Kleine badkamer.
Kaassnackje bleef wel 3 dagen op de kamer staan.
Te voet snel in hartje Toronto, permanent taxi's of snel aan een fiets huren!

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank NathalieENcarl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWestinToronto, General Manager van The Westin Harbour Castle, Toronto, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 oktober 2016
Google-vertaling

We are happy that you enjoyed your trip NathalieENcarl. We hope to welcome you back soon

be well
Tim Reardon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 januari 2016

Prima kamer. Enkele dagen voor aankomst benaderd door hotel met vraag naar wensen: we arriveerden vroeg vanwege aanvang congres in de middag. Kamer, een mooie ook, was al klaar bij aankomst - super!
Gezellige loungebar met NFL wedstrijden - prima. Ruim zwembad.

Als je van vliegtuig (spotten) houd, vraag naar meer-zicht. De hele dag vermaak voor je raam van het nabij gelegen vliegveldje (niet Pearson). Je hoort niks!

Kamertip: Vraag naar meer-zicht.
Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 909mjanp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWestinToronto, General Manager van The Westin Harbour Castle, Toronto, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2016
Google-vertaling

Thank you 909mjanp for your excellent review on our property, and the amenities that you enjoyed. We thank you for your loyalty, and we look forward to welcoming you on your next visit to Toronto.

Be well,
Tim Reardon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2015 via mobiele applicatie

Dit hotel is een aanrader voor zakenreizen en grote conferenties. De omvang maakt het wat minder gezellig voor de particuliere toerist en de kamers zijn er vrij duur.

Service en hygiene zijn evenwel uitstekend en het ontbijt is er geslaagd.

Datum van verblijf: oktober 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank jant166
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWestinToronto, General Manager van The Westin Harbour Castle, Toronto, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2015
Google-vertaling

Hi Jan T,

Thank you for your feedback. We are happy that you would recommend our hotel for business trips and we will be here waiting to welcome you back again soon!

Be well
Tim Reardon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken