Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Agoda.com193 US$
Priceline193 US$
Booking.com193 US$
Expedia.com193 US$
Hotels.com193 US$
Trip.com199 US$
alle 21 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.332)
Beoordelingen filteren
5.332 resultaten
Waardering van reizigers
2.088
2.000
794
280
170
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.088
2.000
794
280
170
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 5.332 beoordelingen
Beoordeeld op 29 september 2017

prima service, prachtig ontbijtbuffet (met heel veel fruit, eggs benedict; geen vers fruitsap en zalm nogal zout); mooie fitnessruimte en zwembad; zeer goed gelegen.
grote kamers, soms kleine badkamers.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank muriel40
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2016 via mobiele applicatie

Prachtig zicht op lake en eilandje voor Toronto
Goede bedden in mooie kamer. Kleine badkamer.
Kaassnackje bleef wel 3 dagen op de kamer staan.
Te voet snel in hartje Toronto, permanent taxi's of snel aan een fiets huren!

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank NathalieENcarl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWestinToronto, General Manager van The Westin Harbour Castle, Toronto, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 oktober 2016
Google-vertaling

We are happy that you enjoyed your trip NathalieENcarl. We hope to welcome you back soon

be well
Tim Reardon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 januari 2016

Prima kamer. Enkele dagen voor aankomst benaderd door hotel met vraag naar wensen: we arriveerden vroeg vanwege aanvang congres in de middag. Kamer, een mooie ook, was al klaar bij aankomst - super!
Gezellige loungebar met NFL wedstrijden - prima. Ruim zwembad.

Als je van vliegtuig (spotten) houd, vraag naar meer-zicht. De hele dag vermaak voor je raam van het nabij gelegen vliegveldje (niet Pearson). Je hoort niks!

Kamertip: Vraag naar meer-zicht.
Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 909mjanp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWestinToronto, General Manager van The Westin Harbour Castle, Toronto, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2016
Google-vertaling

Thank you 909mjanp for your excellent review on our property, and the amenities that you enjoyed. We thank you for your loyalty, and we look forward to welcoming you on your next visit to Toronto.

Be well,
Tim Reardon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2015 via mobiele applicatie

Dit hotel is een aanrader voor zakenreizen en grote conferenties. De omvang maakt het wat minder gezellig voor de particuliere toerist en de kamers zijn er vrij duur.

Service en hygiene zijn evenwel uitstekend en het ontbijt is er geslaagd.

Datum van verblijf: oktober 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank jant166
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWestinToronto, General Manager van The Westin Harbour Castle, Toronto, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2015
Google-vertaling

Hi Jan T,

Thank you for your feedback. We are happy that you would recommend our hotel for business trips and we will be here waiting to welcome you back again soon!

Be well
Tim Reardon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2015 via mobiele applicatie

Schoon, ruime kamers, perfecte bedden, ruime badkamer en goede schoonmaak. Concierge is een bakermat van info, behulpzaam en een goed visitekaartje voor t hotel. Gezellige bar, redelijk compleet ontbijt (koffie niet Europese standaard maar Amerikaans). Helaas voor mij, zoals alles in CA, 100% niet rokers.

Datum van verblijf: mei 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank R G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWestinToronto, General Manager van The Westin Harbour Castle, Toronto, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2015
Google-vertaling

Thank you for your comments R G, we appreciate your feedback and look forward to welcoming you again.

Be well,
Tim Reardon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken