Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk”
Beoordeling van Outback Steakhouse

Outback Steakhouse
Geclassificeerd als nr. 242 van 624 Restaurants in Niagara Falls
Prijsklasse: 12 US$ - 29 US$
Keukens: Steakhouse
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
21 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

VERGEET DE UIENSOEP NIET die is meer dan lekker. Laat de biefstuk niet te ver doorbakken, aussie fries erbij en smullen maar.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank eelko65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.109)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.109 beoordelingen

31 juli 2017 beoordeeld

Ik ken de Outback van andere lokaties in de states. In vergelijking is dit 25% duurder, en minder goed dan wat ik op andere plaatsen had.
Maar dit geldt eigenlijk voor alles in Niagara Falls.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank jacquesdrappier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na diverse bezoeken in het westen van Amerika aan dit restaurant, nu hier een bezoek gebracht. Het restaurant was niet druk, de bediening was attent en het eten was goed. Kinderen krijgen altijd een leuke kleurplaat. Prijstechnisch misschien iets aan de hoge kant. Kan ook door de locatie komen..

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank BasR252
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was lekker, zoals we dit van andere outback steakhouses gewend waren. Niet lang hoeven wachten op het eten, bediening is alert op refills van drinken.

Van binnen niet het mooiste restaurant, lijkt wat verouderd.

Bij de rekening kwam bijna 20% tax op. Bleek dat er automatisch 6,5% nfdf (een of andere niagara fund) bij in zit. Deze is niet verplicht en kun je door de serveerster gewoon van de rekening laten halen. Heel bijzonder, voelt als een goedkope truc om je geld uit de zak te kloppen, maar schijnt overal in niagara ongevraagd op je rekening te worden gezet.

Voor een uiensoep, Alice springs chicken, Side salad, 11 oz steak en drankjes bedroeg de rekening in totaal 90 Canadese dollar. Wellicht iets duurder dan in de USA, maar dat is in Canada sowieso het geval.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Grunninger1982
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2015 beoordeeld

Geweldig grill restaurant, op hetzelfde terrein als ons hotel ( Radisson ). Heerlijke kip en ribs van de grill en super vriendelijke bediening. Probeer ook zeker de toetjes! Gezellige ambiance.

Datum van bezoek: juni 2015
Bedank Harma L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Outback Steakhouse bekeken, bekeken ook

 
Niagara Falls, Ontario
 

In Outback Steakhouse geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding