Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch bij Tim”
Beoordeling van Tim Hortons

Tim Hortons
Geclassificeerd als nr. 4 van 44 Snelle hap in Niagara Falls
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt
27 oktober 2016 beoordeeld

Diverse broodjes met warm/koud beleg. Je kunt het eten meenemen en buiten bij de watervallen nuttige, of binnen in de eetzaal

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank Gertjan W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (709)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 709 beoordelingen

27 september 2016 beoordeeld

Uitstekende koffie , zetten op je deksel met stift melk of suiker , druk bezocht , vriendelijk personeel , jammer dat de toiletten erg vies waren maar dat doen tenslotte de mensen zelf

Datum van bezoek: september 2016
Bedank peggy v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2015 beoordeeld

even tussendoortje of een lekkere koffie, of ander warme of koude drankjes, of een ijsje-dessertje of een broodje. Ruime keuze voor de kleine honger. vriendelijk personeel en nette voorziening. Heel populair in Canada.

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank IngridZedelgem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij bestelden een wrap met kip en een panini vlees. Gevraagd om er geen kaas op te doen: geen probleem. Ook een ijs koffie. De medewerkster was vriendelijk en het smaakte prima. Deze Tim Hortons bevelen wij aan!

Datum van bezoek: september 2015
Bedank Tompoesje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2013 beoordeeld

De prijs van de koffie is gelijk aan die van een Tim Horton ergens anders in Canada. Als je de koffie op het terras gebruikt, heb je een fabuleus uitzicht op de Niagara Falls.

Datum van bezoek: september 2013
1  Bedank Betsy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tim Hortons bekeken, bekeken ook

Niagara Falls, Ontario
 

In Tim Hortons geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding