Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
238 US$
Aanbieding bekijken
Expedia.com
238 US$
Aanbieding bekijken
FindHotel
304 US$
226 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 78 US$
Booking.com237 US$
Priceline238 US$
Prestigia.com304 US$
alle 20 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.743)
Beoordelingen filteren
2.743 resultaten
Waardering van reizigers
1.656
787
218
59
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.656
787
218
59
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.743 beoordelingen
Beoordeeld op 15 juli 2018

Letterlijk een groot hotel, engelse stijl. Mooie nette kamers.
Ontbijt is behoorlijk duur voor wat er op het buffet staat.
Net naast het hotel is een koffiebar (ook van het hotel) voor broodjes en koffie to go.
Hotel personeel is ons iets te opdringerig bij het ontbijt en het toekomen. Je kan ook niet vallet-parkeren en plaatst dan je auto zelf in de ondergrondse garage.
De matras ven het zetelbed op onze kamer heeft zijn beste tijd gehad,voor tieners niet echt comfortabel.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank 348greetp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2017

In de overtuiging dat we hier een 10-tal jaren geleden ook hadden verbleven had ik de Grand Pacific geboekt. Bij aankomst merkte ik mijn vergissing maar gezien de steeds goede recensies hoopte ik het beste.
Vlotte check-in, zeer vriendelijk onthaal met het comfort van valet service voor de wagen. Mooie kamer: we hadden 2 ' harbour view signature room one king' geboekt, 1 kamer lag op de vierde etage en de andere op de zesde etage: beide kamers hadden een prachtig uitzicht en waren uiterst geruisloos. Het extra vliegenraam bij het balkon werd gewaardeerd. Misschien wat weinig bergruimte. Ook een mooie badkamer, goed werkende Wifi.
Alles in Victoria ligt op loopafstand, het hotel biedt gratis fietsen aan, hetgeen best leuk is om de kustlijn te verkennen.
Toch de mooiste herinnering zal de hartelijke service van Joseph zijn aan het ontbijt: een korte uitleg over de eigen bereiding van de granola en de croissants, de getoaste bagels werden samen met de verse yoghurt aan tafel gebracht: pure verwennerij.
Ook aangenaam zitten op het terras met een soort open haard vuur aan de tafeltjes.
Het interieur van de ontbijtzaal zou ik liever iets vrolijker zien gezien de moderne stijl van het hotel : de kleuren en de aankleding zijn eerder somber maar goed, dit is enkel een persoonlijke mening.
Behulpzame conciërge.
Gezien de ligging en de service blijft de Grand Pacific een uitstekende keuze in Victoria.
Bij een volgend bezoek zullen we dan ook niet aarzelen hier opnieuw een kamer te boeken.

Kamertip: Kamer met zicht op de haven blijft aangenaam.
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Nicole D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2016

Hotel ligt erg centraal gelegen in Victoria. Alles is te voet te bereiken, direct aan haven.
Prima kamers, goed bed, schoon.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Ontbijt goed verzorgd, diner in restaurant was prima.

Kamertip: hoger gelegen kames in de westwing
Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Fred S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2014

Hotel heeft prima ligging vlakbij centrum, naast parlementsgebouwen en tegenover de Inner Harbour en The Empress. Kamers klassiek maar goed, ruim, netjes en comfortabel bed en badkamer. Balkon is klein en wat donker.
Ontbijt en avondeten in het hotel zelf zijn ook goed, maar de stad biedt zoveel restaurants dat het niet nodig is hier te dineren.

Kamertip: Neem i.i.g. een kamer met zicht op de Inner Harbour.
Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank P P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2012

In het centrum naast de jachthaven en het Fairmont Empress Hotel ligt dit luxe en relaxte hotel.
De hotelkamers zijn klassiek ingericht met uitzicht op de jachthaven. Victoria is niet zo heel groot en dit hotel is een goede uitvalbasis. De badkamer is prima uitgerust en schoon.

Datum van verblijf: juli 2012
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Penny C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken