Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
171 US$
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
217 US$
169 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 48 US$
Expedia.com
217 US$
169 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 48 US$
Priceline169 US$
Agoda.com172 US$
Hurb217 US$
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.893)
Beoordelingen filteren
1.893 resultaten
Waardering van reizigers
1.215
505
121
37
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.215
505
121
37
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.893 beoordelingen
Beoordeeld op 2 augustus 2015

Aan het water in Victoria staat dit hotel op een prachtige plek. Het hotel word vooral bezocht door de 60 plus mensen. Zwembad te klein voor een groot hotel met weinig ligbedjes. Minibar was leeg. Biertje besteld bij roomservice. Zou na 20 minuten naar boven komen..... 20 minuten? Ik na 10 minuten naar beneden en vroeg aan de ober of dit normaal was. Ongeïnteresseerd zij hij: i don't know..... Ik Kom in veel hotels maar vond dit een misser. Ik bleek een kamer geboekt te hebben waarbij het ontbijt in een andere zaal was. Ik was daar niet gaan ontbijten omdat ik dit niet wist. Ik had wel tegen de serveerster gezegd dat mijn ontbijt inclusief was en zij gaf aan dat ik hier alles kon bestellen. Aan het eind van het ontbijt kreeg ik een rekening. Toen ik naar de receptie ging was hier weinig begrip voor. Ik had maar beter moeten lezen en hij ging behoorlijk met mij in discussie in plaats van het probleem op te lossen. Nadat ik uitchekte was er eindelijk een mevrouw die mij goed aanhoorde, alles opschreef en dit ging bespreken met haar supervisor. Te duur geprijsd en de service niet waardig voor dit hotel. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Kamertip: Goed na vragen wat je hebt geboekt. De communicatie is niet voor elkaar!
Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank vos08244
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DeltaVictoria, Front Office Manager van Delta Hotels Victoria Ocean Pointe Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to share your experience with us. I'm pleased to hear you enjoyed our beautiful location. I'm sorry to hear that you were disappointed with some other aspects of your stay. I have shared your review with my team and with our Food & Beverage manager. Please accept my apologies for the confusion surrounding your breakfast. On a positive note, I'm happy to hear that we were able to resolve the misunderstanding, and that we took care of the charge for breakfast in our restaurant for you and your family. I hope you will reconsider and give us another try in the future!

Sincerely,
Preston Rissley
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2015

Een waardige afsluiter van onze trip door BC.
Kregen een upgrade met zicht op de baai van Victoria. Top. Helemaal top.
Zeer, zeer goed hotel met uiterst professioneel personeel. Niets is teveel.
Prachtige ligging, de brug over en na enkele minuten ben je waar je moet zijn: het levendige Victoria met zijn ruime keuze uit pubs (!), restaurants, shops, musea etc
Alleen het parkeergeld van 18$ per dag, maar ja het is een tophotel..

Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ward v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2014

Mooi modern hotel. Personeel was erg vriendelijk, kamer prima. Ideale service naar en van het centrum van Victoria per shuttlebus. Prima ontbijt. Mooie ligging aan het water met uitzicht op het parlementsgebouw. Mogelijk te bereiken met watertaxi.

Datum van verblijf: september 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Sandra B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 mei 2013

We zijn twee nachten in dit mooie luxe hotel gebleven. Bij aankomst kregen we de mogelijkheid om de kamer te upgraden naar havenzicht en dat hebben we gedaan. Prachtige kamer met aan beide zijden uitzicht op de haven en het parlementsgebouw.Personeel was erg vriendelijk en wees ons op allerlei leuke restaurantjes waar we konden ontbijten of lunchen of dineren. Ook in het hotel was het ontbijt van hoge kwaliteit, uitzonderlijk voor Canada. Hoewel er een shuttle was die je gratis naar de stad bracht hebben wij de wandeling over de brug gemaakt. Je zat zo in het centrum en we zijn ook bij het parlementsgebouw geweest. Het Britisch Historical Museum is een echte aanrader, prachtig tentoongesteld. Mochten we ooit nog eens in Victoria willen verblijven dan kiezen we zeker voor dit hotel

Datum van verblijf: mei 2013
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jan5101
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 15 september 2011

We hebben er een week doorgebracht, en de kwaliteit bleef hoog.
Uitstekende klantenservice. Ze waren altijd bereid om ons tegemoet te komen, en zelfs meer dan dat.
Geweldige locatie. we liepen naar het centrum voor maaltijden en winkelen, bezochten het museum en parlementsgebouw. Er is wel een pendeldienst van en naar het centrum, maar het is maar een paar blokken lopen.
Iedereen, van het management tot de huishoudelijke dienst, was erg vriendelijk en behulpzaam.
Zeker aan te raden voor iedereen die naar Victoria gaat.

Bedank patjohan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
DeltaVictoria, Executive Assistant van Delta Hotels Victoria Ocean Pointe Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 september 2011
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for recommending our hotel. It was wonderful to hear that our staff went above and beyond with the customer service they provided during your stay. I will be sure to pass along your great feedback to the rest of the team. Thank you again, and we hope to see you again soon!

Sincerely,

Andrea Mannhardt – Executive Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken