Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
163 US$
View deal
Gratis annuleren tot 15/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
163 US$
View deal
Gratis annuleren tot 15/05/21
FindHotel
163 US$
127 US$
View deal
BESPAAR 36 US$
Hotels.com163 US$
Priceline146 US$
Trip.com130 US$
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.970)
Beoordelingen filteren
1.970 resultaten
Waardering van reizigers
1.445
399
89
23
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.445
399
89
23
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.970 beoordelingen
Beoordeeld op 19 augustus 2017 via mobiele applicatie

Fijn hotel, erg centraal gelegen en je kan makkelijk en snel vanaf het hotel ergens heen wandelen. Vriendelijk personeel.
Wij hadden erg fijne bedden. Altijd fijn om een thee/koffie apparaat op de kamer te hebben zodat je rustig aan kan doen in de ochtend.
Het ontbijt is wel beperkt, er komen toch veel toeristen, dus mag het ontbijt wel iets uitgebreider zijn. Maar hetgeen ze aanbieden is wel goed.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank marijke632015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 januari 2017

Een uitstekend volwaardig hotel gelegen op een centrale plek. Vlakbij winkelstraten en gave restaurants. Parkeren bij het hotel is mogelijk. Kamers zijn stads oke dus niet al te groot. Goed zelf gemaakt ontbijt met heerlijke hapjes en smoothies. Ontbijt is een aanrader. Goede prijs kwaliteit verhouding

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank vos08244
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Julee H, General Manager van Hotel BLU, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2017
Google-vertaling

Dear Paul V:

Thank you for your review on tripadvisor. We are so pleased that you enjoyed your stay with us. We hope to welcome you back to Hotel BLU one day soon!

Kind regards,

Julee Hanson
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2016

Het is een prima hotel,vrij. Iets nog.
Over de faciliteiten kan ik niets melden daar wij alleen de stad en alle mooie bezienswaardigheden zoals de parken bezocht hebben.
De kamer die wij hadden zag er erg mooi uit. Alles aanwezig, heb daar niets gemist, de nespresso was er ook aanwezig, voor mij ook belangrijk.
Een minpuntje vond ik wel dat het lijkt alsof de buren bij je naar binnen komen, als de kamerdeuren naast elkaar liggen (407).
Verder vond ik het een goed hotel met vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank marijke632015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2016 via mobiele applicatie

Als je wilt leren wat gastvrijheid betekent moet je in dit hotel verblijven. Niets op aan te merken, in/uitschenk tijden worden zeer ruim toegepast. Shuttle is aanwezig je ergens in de stad af te zetten. Ontbijt erg goed verzorgd en zeer gevarieerd. Staf uiterst vriendelijk en behulpzaam. Conclusie boek dit hotel tijdens je verblijf in Vancouver.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 832wimd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2015

zeer ruime kamer, prachtige ruime badkamer van alle gemakken voorzien. Super vriendelijk personeel, fantastische locatie op winkelstraat en dichtbij stadion.Heerlijk ontbijt en zeer uitgebreid. Uitgebreide faciliteiten met een uitstekende fitnessruimte.

Kamertip: Prachtige locatie, op de kamers geen last van de drukte van de stad, ruime kamers.Wij zaten aan de wegkant, de winkelstraat.
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Regina677
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken