Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
9 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 367
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 369
Aanbieding bekijken
Trip.com
US$ 362
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 369
PricelineUS$ 370
HurbUS$ 389
alle 19 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.507)
Beoordelingen filteren
4.509 resultaten
Waardering van reizigers
2.433
1.272
445
208
151
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.433
1.272
445
208
151
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.509 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juli 2018 via mobiele applicatie

Wat een chique hotel! Alles wat goed geregeld, de kamers waren heel schoon en netjes! De locatie is ideaal, veel dingen zijn lopend te bereiken. Wij hebben er zelf voor gekozen om niet in het hotel te eten (ontbijt/diner), dus daar kunnen we geen oordeel over vellen. Het uitzicht vanuit de kamer over de stad was ook erg mooi! Wij zijn alleen maar positief over dit hotel.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Bambino1992
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 mei 2017 via mobiele applicatie

Onze reis starte in Vancouver. De locatie van het hotel is zeer centraal Downtown. Zeer vriendelijk personeel en een erg mooi hotel. De kamer was zeer ruim en netjes. Zeker een aanrader. Er is een parkeergarage van het hotel waar je de auto kan parkeren.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Eugene en Sandh... v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HVCMichaelPye, General Manager van Fairmont Hotel Vancouver, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2017
Google-vertaling

Dear Eugene en Sandh... v,

We would like to thank you for taking a moment to share your review of your recent stay. Hopefully, you made pleasant memories during your stay, both at our hotel and beyond. We are delighted that you enjoyed the attentive service and central location of our property, we are minutes away from some of Vancouver's biggest attractions including Granville Island, Robson Street shopping and the Stanley Park Seawall. We look forward to your next visit and providing you with another exceptional stay at Fairmont Hotel Vancouver.

Warmest regards,

Michael Pye
General Manager
Fairmont Hotel Vancouver

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2016

Het is een hotel met een geschiedenis en zeer centraal gelegen in Vancouver, vlak bij Robson Street met alle belangrijke winkels en vele leuke eettentjes (vooral Aziatisch).
Het hotel zelf heeft prachtige ruime kamers met een ruime badkamer, maar is wel wat ouderwets qua design en aankleding. Maar het belangrijkste is, het is schoon en het personeel uiterst vriendelijk. Het ontbijt is zeer uitgebreid en diverse mogelijkheden zijn aanwezig. Een krantje erbij is ook geen probleem, er is een ruime keuze van locale krant tot USA Today. In het hotel zijn de luxe modehuizen met een winkel aanwezig van Louis Vuiton tot Guchi, Omega en Dior, dus als je daar naar op zoek bent hoef je niet ver te gaan. Er is een zwembad en een Gym (24/7 beschikbaar) alsmede een health & beauty center (niet goedkoop).

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Ruben1951
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 december 2015

Dit hotel behoort tot 1 van de betere hotels van Vancouver. Het centraal gelegen hotel is misschien niet voor ieders budget maar zeker de moeite waard om er tenminste 1 nacht te verblijven. Je komt echt tot rust.

Kamertip: Kamers zo hoog mogelijk voor het uitzicht
Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Dave t
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 mei 2015 via mobiele applicatie

Het Fairmont hotel de "Castle of
The City" we hebben hier twee nachten geslapen. De bedden zijn echt geweldig. Mooie kamers alleen beetje gehorig. Is net compleet gerenoveerd. Vooral het ontbijt is geweldig. Voor wifi moet je betalen. Er is een fitness en een binnenzwembad.

Datum van verblijf: mei 2015
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank Apollo at Home J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken