Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Priceline
533 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 29/05/21
Booking.com
533 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 29/05/21
Trip.com
544 US$
506 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 38 US$
Gratis annuleren tot 25/05/21
Hotels.com533 US$
Expedia.com533 US$
Hurb544 US$
alle 20 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.837)
Beoordelingen filteren
3.837 resultaten
Waardering van reizigers
3.240
433
83
43
38
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.240
433
83
43
38
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.837 beoordelingen
Beoordeeld op 25 oktober 2017

We verbleven twee keer achter elkaar in twee weken in het Fairmont Pacific Rim. De eerste keer dat we incheckten waren we verbluft door de moderne en strakke inrichting maar schrokken we van de herrie in de lobby en de bar. Het hotel is gebouwd met veel harde materialen namelijk en de live muziek iedere avond in de hal is te luid waardoor een gesprek aan de bar onmogelijk wordt. Gelukkig is er op de eerste verdieping een cocktailbar die iets rustiger is. Verder geweldig. Behulpzame mensen, leuk restaurant, geweldige kamer, geweldige badkamer. Geweldig uitzicht. De tweede keer kregen we een upgrade naar de gold club. Dit is een hotel in een hotel met een eigen loungeruimte met honesy bar,een eigen incheckbalie en een eigen ontbijtzaal met ontbijtbuffet dat inbegrepen is in de boeking. We gaan zeker andere fairmont hotels boeken als deze beschikbaar zijn.

Kamertip: Hoger gelegen kamers hebben het mooiste uitzicht
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 209PietV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FairmontPacificRim, General Manager van Fairmont Pacific Rim, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 november 2017
Google-vertaling

Thank you for your kind compliments and feedback on your recent stay with us. We are thrilled to know you were impressed by our guest rooms, our Botanist Bar, customer service, as well as our Fairmont Gold Floor. We sincerely appreciate your comments with regards to the music in our lounge and we will share this with our leadership team. We look forward to welcoming you back to Fairmont Pacific Rim on your next visit to Vancouver!
Sincerely,
Jens Moesker
General Manager Fairmont Pacific Rim & Regional Vice President, Pacific Northwest

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2017

Vancouver heeft veel hotels ook veel fairmont hotels. maar de pacific Rim ligt wel heel mooi aan het water met een schitterende blik op het water. super vriendelijk personeel en een keuken om van te dromen

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank LucVoorburg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FairmontPacificRim, Manager van Fairmont Pacific Rim, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2017
Google-vertaling

We are so glad to hear that you regard us as one of the best hotels in Vancouver, and we are excited for the opportunity to welcome you again soon!
Sincerely,
Marc Wawrin
Director of Operations, Fairmont Pacific Rim

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2017

Als returning customer hebben we opnieuw genoten van ons verblijf in de Pacific Rim. Fijne kamer, prima ontbijt, zeer goede house keeping, geode service, etc. De muziek in de benedenruimte moet echter verdwijnen. Je kunt hier geen gesprek voeren. Wij zijn weggebleven uit deze ruimte en dus kost dit u omzet.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met fairmont.com
1  Bedank schmidt_frits
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FairmontPacificRim, Manager van Fairmont Pacific Rim, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2017
Google-vertaling

Bedankt voor uw beoordeling.

Sincerely,
Marc Wawrin
Director of Operations, Fairmont Pacific Rim

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 februari 2017 via mobiele applicatie

Top hotel, perfecte ligging. Mooie luxe kamers en uitstekende service.
Pool view kamer is zeer geschikt voor kinderen.
Tv in de spiegel van de badkamer, met iPad kun je alles bedienen/bestellen in je kamer. Zelfs gordijnen gaan automatisch. Leuke open haard op je balkon. Zithoeken bij het zwembad met een televisie!

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank CecileS532
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FairmontPacificRim, General Manager van Fairmont Pacific Rim, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2017
Google-vertaling

Thank you for sharing your experience with us. We are pleased to hear that you enjoyed your stay and we hope to welcome you back to Fairmont Pacific Rim soon!
Sincerely,
Frederic Bellone
Hotel Manager, Fairmont Pacific Rim

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 januari 2016

Een perfect hotel om te verblijven in Vancouver. Fantastische service met een zeer prettig persoonlijk tintje zonder overdreven te zijn. Het uitzicht op de bergen en de vliegtuigjes is super en de locatie ook. En ook als er een klein dingetje mis gaat (de roomservice bestelling via de ipad was helaas niet juist doorgekomen) dan wordt dit ruimschoots goedgemaakt. Bij het volgende bezoek aan Vancouver komen we hier zeker terug.

Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank 366perfecth
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FairmontPacificRim, General Manager van Fairmont Pacific Rim, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to share your experience and feedback on TripAdvisor from your recent stay. We are disappointed to hear you experienced challenges with your in-room dining order however we are thrilled to hear we were able to provide a solution and that you enjoyed the hotel amenities. We look forward to welcoming you back soon.
Sincerely,
Philip M. Barnes
General Manager Fairmont Pacific Rim & Regional Vice President, Pacific Northwest

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken