Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
Booking.com
€ 479
Volledig restitueerbaar voor ma 4 mrt.
Expedia.com
€ 484
Volledig restitueerbaar voor za 9 mrt.
Inclusief ontbijt
Word beloond met One Key
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (9.806)
Beoordelingen filteren
9.806 resultaten
Waardering van reizigers
8.607
828
241
62
68
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
8.607
828
241
62
68
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 9.806 beoordelingen
Beoordeeld op 25 oktober 2023

Dis is een hotel met een zeer uitgebreide all inclusive! Heel veel leuke activiteiten en geweldige medewerkers. Vooral Pezcan was heel vriendelijk! Geweldig hoe de drankjes door rolschaatsende medewerkers worden bezorgd!

Datum van verblijf: oktober 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Bartbro
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Barut Hotels, Owner van Lara Barut Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2023
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your positive experience at our hotel. We're delighted to hear that you had a great time with the offerings and fun activities. We appreciate your kind words and look forward to welcoming you back in the future for another enjoyable visit.

Kind regards,
Didem Özküçük / Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 oktober 2023 via mobiele applicatie

Tophotel. Voor ons is het iedere keer weer thuiskomen. Het enige wat een beetje tegen viel was het zwembad...ijskoud. Verder was alles top. Eten geweldig en personeel ook geweldig. In de lobby bar heerlijke cocktails van Burat. Bij de Meltenbar waren de cocktails iets minder. Vaak heel verschillend.

Datum van verblijf: oktober 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ikbenhet69
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Barut Hotels, Owner van Lara Barut Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2023
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your thoughts on your recent stay at our hotel. We're pleased to hear that you consider it a top hotel and feel at home every time you visit.

We appreciate your feedback about the swimming pool, and we'll certainly look into it to ensure a more comfortable experience for our guests.

It's wonderful to know that you enjoyed the great food and the excellent service provided by our staff. Your input regarding the cocktails is valuable and will be shared with our team to improve the consistency.

We hope you'll choose to stay with us again, and we look forward to welcoming you back.

Kind regards,
Didem Özküçük / Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 oktober 2023

Wat een topvakantie hebben wij gehad! Bij het reisbureau zeiden ze het al; het gaat niet beter worden in Lara dan het barut hotel !! En ze hadden helemaal gelijk. Alles was perfect; de kamers, de geweldige mooie shows, het leuke programma van de kidsclub, de service ( via whatsapp Yadigar, ege en team ) de animatie ( Pekcan, Nazlihan ) ,het overheerlijke eten en de geweldige bediening van Dilan, wat een lieverd. We gaan zeker snel terug!!

Datum van verblijf: oktober 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jessie B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Barut Hotels, Owner van Lara Barut Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2023
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to leave a wonderful review of your recent stay at Lara Barut Collection. We're delighted to hear that you had a fantastic holiday.

It's great to know that everything, from the rooms to the shows, kids' club program, service via WhatsApp, animation team, delicious food, and the excellent service provided by our staff, exceeded your expectations.

We can't wait to welcome you back soon. Your kind words are truly appreciated.

Best regards,
Didem Özküçük / Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2023 via mobiele applicatie

Prachtig en schoon hotel! Medewerkers doen allemaal erg hun best en zijn zeer vriendelijk. Eten is erg goed, even als alle dranken. Men doet erg zijn best om het naar je zin te maken. Kregen zelfs een upgrade van onze kamer. Wij komen heel graag terug!

Datum van verblijf: oktober 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Cynthia H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Barut Hotels, Owner van Lara Barut Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2023
Google-vertaling

Dear Cynthia,

Thank you for choosing to stay at our beautiful and clean hotel and for sharing your kind words with us. We are delighted to hear that you had a wonderful experience during your visit.

Our dedicated team takes pride in providing exceptional service and making guests feel welcome and at home. It's heartwarming to know that you appreciated the efforts they put into ensuring your satisfaction.

We're thrilled that you enjoyed the food and drinks offered at our hotel. The satisfaction of our guests is our top priority, and we're delighted to have exceeded your expectations.

Thank you for your kind words, and we look forward to the day when you return to our hotel.

Kind regards,
Didem Özküçük / Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 oktober 2023

Geweldig hotel! Ik ben vaker geweest en het is altijd goed. Heel veel keuze betreft eten, goede service, vriendelijk persooneel. Lekkere drankjes.
Speciaal dank aan receptie medewerkers: Recep, Tuna en Serna.

Kamertip: Het hele complex is zo groot dat er plekje is voor eedereen.
Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Tamara P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Barut Hotels, Owner van Lara Barut Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 oktober 2023
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your kind words and for returning to our hotel once again. We greatly appreciate your loyalty and are thrilled to hear that you had another great experience during your stay. It's wonderful to know that you enjoyed the variety of food options, received good service, and found our staff to be friendly. We take pride in ensuring that our guests have a memorable and enjoyable time. We look forward to welcoming you back in the future and providing you with another enjoyable stay. Thank you for choosing our hotel, and we can't wait to see you again soon.

Kind regards,
Didem Özküçük / Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken