Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
204 US$
View deal
Gratis annuleren tot 21/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
261 US$
147 US$
View deal
BESPAAR 114 US$
Gratis annuleren tot 21/05/21
Hotels.com
261 US$
147 US$
View deal
BESPAAR 114 US$
Gratis annuleren tot 21/05/21
FindHotel261 US$
eDreams204 US$
Priceline204 US$
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (575)
Beoordelingen filteren
575 resultaten
Waardering van reizigers
268
194
60
36
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
268
194
60
36
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 575 beoordelingen
Beoordeeld op 14 december 2020

Wat een heerlijk hotel met een super relaxte sfeer. Jan Thiel zitten zelf veel restaurants en beach clubs dus lekker vertoeven daar. papagayo heeft zelf ook een heel relaxt strand en beach club waar je lekker kan genieten. Wij hadden een ocean front room met werkelijk fantastisch uitzicht en ruim balkon. Top dus!

Datum van verblijf: december 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Robin_Marieke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Papagayo Curacao, General Manager van Papagayo Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 december 2020
Google-vertaling

Dear Robin_Marieke,

Many thanks for such a wonderful review! We are glad to see that you had an enjoyable stay with us!

Do not hesitate to contact us if we can be of service to you (reservations@papagayo.com), as we look forward to welcoming you back to Curaçao & Papagayo Beach Hotel!

Warm regards,
Team Papagayo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 november 2020

Super mooie locatie, kamers beginnen te dateren met wat mankementen (vloer veel beschadigd, doucheknoppen los, deurklinken los etc. Personeel is op enkele na super kortaf, traag en onvriendelijk. Jammer voor zo’n top locatie.

Datum van verblijf: november 2020
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank tOm34562020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Papagayo Curacao, General Manager van Papagayo Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2020
Google-vertaling

Dear Tom,

Many thanks for taking the time to post your online review. We're glad you enjoyed your clean and quiet accommodations and our location was perfect with a variety of good restaurants and attractions.

We appreciate you pointing out not only what you liked, but also the areas where the extra effort on our part is needed.
Everything we do is aimed at providing you with an excellent hotel experience.

Thanks again, we hope you will choose us the next time you visit the island.

Sunny regards,
Team Papagayo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2020

Ik heb hier een geweldige vakantie gehad.
Mooi hotel, hele mooie kamer, alles netjes af gewerkt .
Nette en gezellige receptie.
Fijn personeel altijd vriendelijk en bereid een helpende hand toe te steken .
Een aanrader, en zeker de moeite waard.

Een minpunt, vind ik persoonlijk.
De bediening achter de bar buiten zouden ze moeten begeleiden,nogal ongeorganiseerd .

Datum van verblijf: november 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank JanBaars
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Papagayo Curacao, General Manager van Papagayo Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2020
Google-vertaling

Dear JanBaars,

Many thanks for such a wonderful review! We are glad to see that you had an enjoyable stay with us!

We appreciate you pointing out not only what you liked, but also the areas where the extra effort on our part is needed.
We look forward to welcoming you back to Curaçao & Papagayo Beach Hotel!

Warm regards,
Team Papagayo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 november 2020 via mobiele applicatie

Heerlijk om hier bij te komen van alle corona druk in NL. Alsof het hier niet bestaat...das gelijk een punt van zorg. Afstand en mondkapjes is beperkt. Ook grote groepen KLM staff ( Tui zie je niet, terwijl ze hier ook overnachten) hebben veel moeite met de corona regels toe te passen. Kamers zijn Ruim schoon met een grote koelkast..iedere dag housekeeping om de boel schoon te houden. Bar en restaurants helemaal super op het strand..zeewater zwembad is ook super omdat de zee soms wat ruw is..ook recent waterzuivering aangelegd en zwembad in renovatie ..kortom een hotel waar ik graag nog een keer terug kom

Datum van verblijf: november 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 462cr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Papagayo Curacao, General Manager van Papagayo Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2020
Google-vertaling

Dear 462cr,

Many thanks for such a wonderful review! We are glad to see that you had an enjoyable stay with us!

We look forward to welcoming you back to Curaçao & Papagayo Beach Hotel!

Warm regards,
Team Papagayo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 november 2020

Alweer heerlijk 3 weken `gewoond ` in jullie top plek ! Beach Front Room was weer geweldig. Al de 5 keer de laatste 2 jaar ! Ook onze huwelijksreis. Altijd super welkom met lekker drankje op de kamer ! Voor ons de beste plek op Curaçao !!!

Datum van verblijf: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank FRANK3121959
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Papagayo Curacao, General Manager van Papagayo Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2020
Google-vertaling

Dear Frank,

Many thanks for such a wonderful review! We are glad to see that you had an enjoyable stay with us and thanks for always choosing Papagayo Curacao!

We look forward to welcoming you back to Curaçao & Papagayo Beach Hotel!

Warm regards,
Team Papagayo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken