Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
284 US$
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
WIOL.com
Travelocity
284 US$
205 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 79 US$
Expedia.com261 US$
Hotels.com261 US$
eDreams284 US$
alle 11 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (617)
Beoordelingen filteren
617 resultaten
Waardering van reizigers
328
192
55
23
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
328
192
55
23
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 617 beoordelingen
Beoordeeld op 13 december 2020 via mobiele applicatie

1. The good: De huisjes zijn heerlijk ruim en vooral de grote veranda is een genot. Ook fijn dat de koelkast bij aanvang gevuld is. Verder een goede handdoekenservice, klamboes etc. Het personeel is ook allemaal erg vriendelijk. De ligging is top op loopafstand naar het strand.

2. The bad: De huisjes mogen wel eens een opfrisbeurt krijgen; een nieuw keukenblad, een likje verf, de deuren naar de veranda gaan stroef open en de prullenbak ziet er niet helemaal lekker uit. Ook zou het poetsen naar onze mening iets grondiger mogen.

3. The ugly; In 1 week tijd was er op het hele eiland maar liefst 3 keer stroomuitval. Dit duurde per keer ongeveer 6 uur. Geen stroom; geen koelkast, geen airco, geen licht, geen werkend fornuis of magnetron. Met kinderen in een tropisch klimaat is dit voor onze verwende westerlingen geen doen.

Je zou van dit resort mogen verwachten dat er een agregaat zou zijn aangezien een stroomstoring hier met enige regelmaat voorkomen. Op zn minst zouden er standaard kaarsen, zaklampen etc in de huisjes moeten liggen. In het hotel is er overigens wel een agregaat.

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank 425verav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Papagayo Curacao, General Manager van Papagayo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 december 2020
Google-vertaling

Dear 425verav,

It was our pleasure hosting you at Papagayo Beach Club. We are thrilled to know our convenient location and outstanding hospitality helped make your stay a memorable one.
Your feedback is of utmost value to us as it will help us to improve. We are sorry you experienced the island's power outage, it's the first time that we experienced this issue 3 times during a week on the whole island. Everything we do is aimed at providing you with an excellent hotel experience.


We appreciate your business and hope to be your first choice every time you all visit our area.

Best regards,
Team Papagayo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 december 2020

Bijzonder mooie villa’s, zeer groot en van alle gemakken voorzien.
Personeel heel erg vriendelijk. Bij aankomst is de koelkast gevulder dat is heel relaxed aankomen. Vooral als je ‘s avonds aankomt en de winkels al dicht zijn.
De veranda is erg groot, waardoor het er zitten erg aangenaam maakt..

Datum van verblijf: november 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Gerrit386
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Papagayo Curacao, General Manager van Papagayo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2020
Google-vertaling

Dear errit386,

Many thanks for such a wonderful review! We are glad to see that you had an enjoyable stay with us!

We look forward to welcoming you back to Curaçao & Papagayo Beach Resort!

Warm regards,
Team Papagayo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 december 2020 via mobiele applicatie

Hele fijne bungalow. Erg ruim en netjes. Er werd dagelijks goed schoongemaakt. De koelkast was gevuld met boodschappen toen we aankwamen. Een heel warm welkom. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie tuinen. Kortom een top verblijf!

Datum van verblijf: november 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Flamingo42
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Papagayo Curacao, General Manager van Papagayo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2020
Google-vertaling

Dear Flamingo42,

Many thanks for such a great review of Papagayo Beach Resort! We are always glad to be of service and we appreciate hearing that our efforts add to the pleasure and experience of our guests.

We look forward to having you back with us someday.

All the best,
Team Papagayo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 november 2020

Eerste dag sloot de koelkast niet goed , dit gemeld bij de receptie
De volgende dag kregen wij meteen een nieuwe koelkast
Verder elke dag schone handdoeken en bungalow werd regelmatig schoongemaakt
Echt een aanrader
Wij komen zeker weer hier logeren

Datum van verblijf: november 2020
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank VGefferie1971
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Papagayo Curacao, Guest Services / Front Office van Papagayo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 maart 2021
Google-vertaling

Dear VGefferie1971,

Many thanks for such a wonderful review! We are glad to see that you had an enjoyable stay with us!

We look forward to welcoming you back to Curaçao & Papagayo Beach Resort!

Warm regards,
Team Papagayo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 november 2020

Erg mooie en ruime bungalow waar alles bij zit wat je nodig hebt. Het uitzicht op zee maakte het wel helemaal af, prachtig en heerlijk rustgevend. Resort zelf ook ruim opgezet en service en personeel was top. Niks negatiefs over te melden

Datum van verblijf: november 2020
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Romy v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken