Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Het eten is lekker en goedkoop.”

Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine
Geclassificeerd als nr. 17 van 400 Restaurants in Ao Nang
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 3 US$ - 27 US$
Dineropties: Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
15 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten is lekker en goedkoop. Je krijgt je eten heel snel! Enige minpunt is de warmte. Ze hebben wel wat waaiers staan maar dit neemt niet alles weg. Wel een goede ervaring!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Brianheeren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Juergen1964, Inhaber van Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 maart 2020

Hello Brian

Thank you a lot for your kind comment. Yes, Thailand is hot and it even will get hotter now as we moving towards April. I love it, that´s the reason I moved here.

Best regards

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.620)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.620 beoordelingen

8 februari 2020 beoordeeld

Als je spareibs wil eten is dit the place to be, maar ook voor heerlijke andere gerechten. Zoals een saladebuffet waar je onbeperkt van mag genieten
Heel lief personeel

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Travelmies
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Juergen1964, Owner van Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 februari 2020

Dear Michelle and partner

Thank you very much for your visit last night. Lovely feedback, thank you as well for posting it.
Enjoy your time here in Ao Nang.

Best regards

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2020 beoordeeld

Via tripadvisor hier terecht gekomen.
Beste eten wat wij op Krabi hebben gehad voor een normale prijs. Erg vriendelijke bediening en een hele goede sfeer.
Vooral de chickenbreast Hawaï was overheerlijk.
Wij komen hier volgend jaar zeker weer terug!!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Edwin B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jürgen W, Inhaber van Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 februari 2020

Hello Edwin

Great comment, thank you very much for posting it.
See you next year.

Best regards and hello to everyone.

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 januari 2020 beoordeeld

top steak, en grappig om Belgische bieren op de kaart te zien na 12 dagen. Super gastheer, geen reservatie mogelijk, mensen staan dan ook op straat te wachten voor deze topkwaliteit. Vlees perfect gebakken. Pad thai was ook zeer lekker en de pasta met roomsaus ook.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank KathyP2006
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jürgen W, Inhaber van Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 januari 2020

Dear Kathy

Great feedback, thank you a lot for sharing it here on TA.

Best regards

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekkere steak gegeten hier.
Ook ruime keuze aan buitenlandse bieren.
Ook Thaise keuken is lekker.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank 775svenv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jürgen W, Inhaber van Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 januari 2020

Hello 775svenv

Thank you very much for your kind feedback.

Best regards

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine bekeken, bekeken ook

 

In Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding