Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klein restaurant, super bediening. Aanrader!!”
Beoordeling van Le garde manger

Le garde manger
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Restaurants in Saint-Haon-le-Chatel
Prijsklasse: 16 US$ - 35 US$
Gegevens restaurant
4 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

De ober heeft de Franse kaart aan ons in zijn beste Engels uitgelegd en was zeer enthousiast. Lekkere rose champagne merk ‘7’ gedronken. 2x Carpaccio met frites + een creme brulee en tiramisu als toetje. De creme brulee was geweldig. Wij hebben hier heerlijk gegeten. Carpaccio + dessert was €19,- P.p.
In de avonds langs de weg gezeten en geen auto langs zien komen, fijne rustige plek. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Sophie v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (34)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 34 beoordelingen

26 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren met 10 p en kregen een plaats onder 2 parasols op 15 meter van het restaurant. De ober vond het fijn om zijn Engels te oefenen. Hij werkte stevig door vanwege de drukte. We namen het menu traditionelle. €17 voor drie gangen incl een goede wijn en karaf water. Heerlijke koffie was “on the house” omdat we “zo lang moesten wachten” (wat reuze meeviel). Kindermenu was een goed bord eten met kippepootjes en doppers en de lekkerste frietjes. 8 volw en 2 kinderen: €176

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank Henk S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: juni 2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 week geleden beoordeeld
Google-vertaling

Datum van bezoek: september 2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 weken geleden beoordeeld
Google-vertaling

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Le garde manger geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding