Wij komen heel regelmatig in deze omgeving waarvan we houden. We kennen dus de streek en de mentaliteit van de mensen. De streek is mooi en de mensen vriendelijk en het eten top. Voor ons was het de eerste keer dat we in dit hotel sliepen en wat een mooie ervaring was dat! Het voelt als een warm bad, thuis komen op het hoogste niveau. De host mevrouw Merce is zo vriendelijk warm en behulpzaam, gewoon niet meer normaal. Wij arriveerde laat en de keuken was dicht. Toen hebben we nog kalfs stoofvlees gekregen met aardappel ( had haar moeder gemaakt vertelde ze), lekkere fles wijn en als dessert een kaas plateau. Wij waren helemaal gelukkig. Hoe lief is dat? Wij verbleven in een mooie kamer op de derde etage met 2 slaapkamers en aparte badkamer. De kamer komt uit op een gezamenlijk terras waarop het heerlijk vertoeven is in de zon. Het ontbijt is weer met zoveel liefde gemaakt. Alles vers, brood niet te doen zo lekker, vers gebakken taartjes (cheese cake en chocolat cake, crêpes), verse fruit, verse jus, lokale vleeswaren etc alles ligt er en is heeeeel vers , zo van de boer op je bord. Verder is alles heel erg schoon, kun je parkeren om de hoek op een openbaar parkeer terrein. Omgeving is heel authentiek, wij houden daarvan. In totaal zijn we hier 3 dagen geweest, wat een feestje die goede verzorging. Alles wordt hier...Wij komen heel regelmatig in deze omgeving waarvan we houden. We kennen dus de streek en de mentaliteit van de mensen. De streek is mooi en de mensen vriendelijk en het eten top. Voor ons was het de eerste keer dat we in dit hotel sliepen en wat een mooie ervaring was dat! Het voelt als een warm bad, thuis komen op het hoogste niveau. De host mevrouw Merce is zo vriendelijk warm en behulpzaam, gewoon niet meer normaal. Wij arriveerde laat en de keuken was dicht. Toen hebben we nog kalfs stoofvlees gekregen met aardappel ( had haar moeder gemaakt vertelde ze), lekkere fles wijn en als dessert een kaas plateau. Wij waren helemaal gelukkig. Hoe lief is dat? Wij verbleven in een mooie kamer op de derde etage met 2 slaapkamers en aparte badkamer. De kamer komt uit op een gezamenlijk terras waarop het heerlijk vertoeven is in de zon. Het ontbijt is weer met zoveel liefde gemaakt. Alles vers, brood niet te doen zo lekker, vers gebakken taartjes (cheese cake en chocolat cake, crêpes), verse fruit, verse jus, lokale vleeswaren etc alles ligt er en is heeeeel vers , zo van de boer op je bord. Verder is alles heel erg schoon, kun je parkeren om de hoek op een openbaar parkeer terrein. Omgeving is heel authentiek, wij houden daarvan. In totaal zijn we hier 3 dagen geweest, wat een feestje die goede verzorging. Alles wordt hier nog gedaan om het je zo veel als mogelijk naar de zin te maken, en dat echt gemeend. Uit een eerlijk en goed hart dat voel je gewoon. Wij gaan hier zeker nog een keertje terug komen. Bedankt team Niu de sol Meer
Minder weergeven