Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
251 US$
View deal
Booking.com
273 US$
248 US$
View deal
BESPAAR 25 US$
Hotels.com
251 US$
View deal
Priceline248 US$
Sheraton.com273 US$
eDreams248 US$
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.744)
Beoordelingen filteren
2.744 resultaten
Waardering van reizigers
768
1.044
586
172
174
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
768
1.044
586
172
174
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.744 beoordelingen
Beoordeeld op 11 april 2017

We verbleven na afloop van een cruise een nacht in het Sheraton hotel in Old San Juan, maar hebben geen oog dicht gedaan vanwege geluidsoverlast. Dit niet alleen vanwege gasten die meenden "gezellig" te moeten praten op de gang totdat wij hen verzochten daarmee op te houden, naar ook vanwege het gesnurk van de buurman. Ook onze zwager en zijn vrouw hebben zowat niet geslapen aangezien hun kamer bij de lift lag, waar telkens een irritante piep afging. Nee, dan bevelen wij van harte het heerlijk rustige Decanter hotel aan, waar we vóór onze cruise vier nachten hebben geslapen.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank christel_schepens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Armando E, Director of Sales van Sheraton Old San Juan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your comments. We truly regret the noise caused by several guests adjacent to your room during your stay. We actually just installed "Quiet signs" in all guest hallways to raise awareness. We could have changed your room if necessary. Nonetheless, we know how important is a good night's rest and hope you enjoyed the rest of your trip.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 november 2016

Je zit hier geweldig: op twee minuten wandelen sta je in de gezellige straatjes en toch geraak je heel gemakkelijk aan een taxi. Ook de afstand tot de cruises is heel kort. De kamer is ruim met een fantastische badkamer.
Het ontbijtbuffet is indrukwekkend met verse omeletjes op maat gemaakt.

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Camille C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Armando E, Director of Sales van Sheraton Old San Juan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 november 2016
Google-vertaling

Dear guest,
Thanks for the compliments. Glad you enjoyed our unique location and our famous breakfast buffet.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 januari 2016

Sheraton hotel Old San Juan ligt tegen het centrum van de oude stad bij de cruise-terminal. Een enorm hotel met meerdere verdiepingen, grote lobby ruimte en een zwembad op het dak.

De entree is prima, snelle incheck en prima service. De kamer was zeer ruim. Wij hadden een kamer met uitzicht op het open middenstuk van het gebouw. Dus geen uitzicht. Onze vrienden kregen een dezelfde kamer, maar zijn dezelfde dag "verhuist' naar een kamer met uitzicht op de havens van San Juan. Hun kamer stonk zeer erg. Na onze melding bij de receptie werd er direct actie ondernomen.

Het zwembad op het dak is niet groot. Ideaal voor kinderen. Maar tijdens ons verblijf was het er erg druk, vandaar er verder geen gebruik van gemaakt.

Het hotel is een 4 sterren hotel. Het is er prima slapen maar je hoort de geluiden van de gang duidelijk. Vandaar onze gemiddelde waardering voor dit hotel. Als je een goede deal hebt voor een paar dagen om in dit hotel te slapen zou ik het zeker weer doen. En de service is zeer goed !

Een paar minuten lopen en je bent bij verschillende restaurants en cafe's. Vanuit het hotel loop je zo het oude centrum in van San Juan.

Kamertip: Vraag om kamers met uitzicht op de haven!
Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank aldertSxm2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Armando E, Director of Sales van Sheraton Old San Juan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 januari 2016
Google-vertaling

Thank you for your review. We look forward to more visitors from Scandinavian region.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 21 juli 2011

De lobby is mooi, en het heeft een casino.
Er zijn een paar leuke restaurants op het terrein, en eigenlijk is dat het.
De kamers zijn sterk, de badkamers gedateerd en klein.
De receptie is vriendelijk en behulpzaam, maar voor de rest kun je het wel vergeten.
De roomservice is ontoereikend voor de prijs die u betaalt.
Kortom, als de kamers 100 minder waren kon je het rechtvaardigen, maar sla het bij deze prijzen over en ga door.

Bedank KandiD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
elainesiegel, Guest Relations Manager van Sheraton Old San Juan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2011
Google-vertaling

Thank you for your comments. We do have two wonderful restaurants at our property, one is Chicago Burger and has excellent Burgers, plus a special Burger of the Month. The other restaurant is Palio located on the 2nd floor and has delicious Italian food featuring homemade Pizza, a good selection of Pasta, Salads plus Meat and Fresh Fish. Old San Juan also has a great selection of restauirants to fit anyone's desire, all a few moments walk from the hotel. We apologize the desk in your guest room was not adequate for your needs. Also, we regret that you did not enjoy Room Service. We do hope you will visit us again if you are inSan Juan.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 mei 2011

Twee dagen verbleven na cruise. kamer 509 grotendeels zicht op haven. klein knus zwembad met apart verwarmd brobbelbad en een pachtig uitzicht. restaurant met terras waar het prettig vertoeven is, eveneens met zicht op de cruiseschepen. burgerrestaurant op gelijksvloers met terras. Old san juan is klein,alles kun je te voet doen. Grote supermarket op 50m van hotel, overal restaurantjes, gezellig kuieren langs de kraampjes,veilig gevoel. gratis pendeldienst met open busje door stad. Alleen taxi of bus nodig om stranden te bezoeken. condado beach niet erg mooi, geen beachbars. neem geen bus op zondag, onbetrouwbare vertrekuren.

Datum van verblijf: april 2011
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank genietertjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken