Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
40 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Tripadvisor196 US$
Expedia.com196 US$
eDreams196 US$
Hotels.com196 US$
Orbitz.com196 US$
Travelocity196 US$
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (13.523)
Beoordelingen filteren
13.522 resultaten
Waardering van reizigers
8.986
2.795
1.016
360
365
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
8.986
2.795
1.016
360
365
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 13.522 beoordelingen
Beoordeeld op 16 december 2019 via mobiele applicatie

Het hotel is netjes en heeft ontzettend vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om terug tekomen.

Voordelen van het hotel:
Goede restaurants met goed eten
Fantastisch personeel aan de beach bar , de handdoeken man maar ecetioneel goed zijn de gastvrouwen in restaurant Dorado
Kamers zijn netjes en goed
We hadden een probleem met het bed dit werd snel opgelost.

Nadelen:

We zaten in adults only hideway maar was allemaal zeer gehorig
Staf in het zwembad denkt dat iedereen tussen de 18 en 25 zijn.
We chechten in om 14.30 uur en hadden de koffers pas om 16.00 uur

Gaan we nog eens terug ja het positieve overheerst

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 1962WilfredB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 december 2019

Tweede keer hier.
Wij hadden Diamand club en dat zou in iedereen aanraden .
Verse sappen , restaurants kunnen gereserveerd worden, en lekker rustig zwembad .
Pluspunten onze butler Pedro is fantastisch en regelt alles prima en doet zijn best voor al je wensen.
Eten is heel goed entertainment ook.
Paar kleine minpunten zijn er ook, maar onnodig ze te benoemen daar dit in onze ogen bij management ligt en niet bij het personeel .

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank mandyo512
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PRbluediamond, Manager van Royalton Punta Cana Resort & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2019
Google-vertaling

Dear mandyo512;

Receive an exclusive regard from Royalton Punta Cana;

Thank you for giving us the opportunity to host you and for your kind review with points of improvement. It brings us great pleasure to hear that we went beyond your expectations to ensure that you had a flawless stay.

We are delighted to read that you spent a most wonderful holiday in our property and that our facilities and services offered to you by our staff were to your fullest satisfaction.

We are looking forward to the pleasure of welcoming you again in our Hotel and assure you that you will enjoy superior services and facilities on your next visit.

Kind regards,

Royalton Punta Cana Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2019 via mobiele applicatie

Was onze eerste vakantie op de Dominicaanse Republiek dus we lieten ons verrassen. Hadden via TUI geboekt en het hotel stond goed aangeschreven.

Als gezin met twee jonge kinderen een van 3 jaar en 1 van 8 maanden wilde we een lekkere zonvakantie waar we lekker op het resort konden verblijven.

Onze algemene indruk is goed. Wel zijn we tegen wat dingen aangelopen.

- kamer zeer vies en vochtig. Schimmel op veel plekken, met name in de badkamer. Dit aangegeven bij de receptie. Hierop na 1 dag een nieuwe kamer gekregen die er wat beter uit zag. Kamers zijn over het algemeen gedateerd en kunnen wel een opknapbeurt gebruiken.

Het eten is goed, voldoende keuze. Ook de bediening in het buffetrestaurant is zeer vriendelijk. We hebben ook bijna alle dagen in het buffetrestaurant gegeten ondanks dat er nog al la carte restaurants zijn. Daar hebben we bij het sushi restaurant en het steakhouse gegeten. Eten was goed echter proberen ze je weer binnen 1 uur buiten te hebben en is dus qua gezelligheid niet aan te raden.

1 TIP voor ouders met kinderen die nog in de luiers zitten. Als je geld wilt besparen neem dan ZELF luiers mee. 1 pak luiers waarvoor je hier 5 euro betaald kost je daar in het winkeltje 33 dollar.
Alles in de winkeltjes is erg prijzig.

Voor de rest hebben wij een goede vakantie gehad met onze kinderen. Zwembaden waren schoon, strand voldoende plek net zoals bij de zwembaden.

Voor ons was het wel de laatste keer dat we bij dit hotel zijn geweest. Ondanks een goede vakantie was het niet helemaal wat we er van verwacht hadden.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank 98jerseyd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GeneralManagerP1, Manager van Royalton Punta Cana Resort & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2019
Google-vertaling

Dear 98jerseyd;

Receive warm regards from Royalton Punta Cana;

First of all, we would like to thank you for sharing your impressions with us about your stay at Royalton Punta Cana I am saddened to read your recent review and the fact that we have failed to meet your expectations during your last vacation with us.

Concerning your room cleaning, we have established cleaning schedules for both day and night. It is important to mention that our rooms and common areas are subject to strict supervision procedures to provide our guests with a service that meets the established international standards of hygiene and quality. Our apologies if this was not the case.


We can guarantee you that your review highlighting the lack of atmosphere was read with the highest interest and that the involved departments were informed to take immediate corrective measures.

If you visit us again, we will make sure that your experience will be significantly improved and we hope that you will give us the opportunity to change your perception of us.

Kind regards,

Royalton Punta Cana Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2019 via mobiele applicatie

Zeer goede accomodatie , sands beach bar met Rodolfo, Kenny en Daniel erg gezellig en goed voor de bezoekers zeker een aanrader, voor herhaling vatbaar verder eten top veel variatie, splashworld memories ook top, je mag gebruik maken van beide accomodaties, kamers top roomservice zeer goed eigenlijks geen negatieve punten.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank patriciadC2440ST
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PRbluediamond, Manager van Royalton Punta Cana Resort & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 november 2019
Google-vertaling

Dear patriciadC2440ST;

Receive warm regards from Royalton Punta Cana;

We sincerely appreciate that you have taken the time to write such a nice review at our Royalton Punta Cana. We are happy to read that you had such an amazing vacation.

We strive to deliver a great vacation to all of our guests and we appreciate very much your lovely feedback about our facilities, services, and staff. Comments like yours are our best reward.

We are looking forward to the pleasure of welcoming you again in our Hotel and assure you that you will enjoy superior services and facilities on your next visit.

Warm regards from paradise,


Royalton Punta Cana Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2019

De kamer was prima. We zaten in de Hideaway sectie. Groot genoeg. Altijd wat te drinken in de koelkast. Water, bier en fris. De locatie was ook goed. Meerdere restaurants. Allemaal prima en eten en de bediening is ook correct. In het buffet restaurant was de keuze reuze. Meteen aan het strand en altijd waren er bedjes vrij. Er was maar een enkeling die z'n bedje claimde met een handdoek. Het werd ook na ongeveer 1 uur weggehaald als er niemand gebruik van maakte. Hotel is echt kei luxe! een heerlijke tijd gehad. September 2019. Minder was een excursie van Tui. En eigenljk waren ze allemaal veel te duur.

Kamertip: Hideaway sectie, zonder knderen
Datum van verblijf: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Gerdy K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PRbluediamond, Manager van Royalton Punta Cana Resort & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Gerdy K;

Receive luxury regards from Royalton Punta Cana;

We sincerely appreciate that you have taken the time to write such a nice review at our Royalton Punta Cana. We are happy to read that you had such an amazing vacation.

We strive to deliver a great vacation to all of our guests and we appreciate very much your lovely feedback about our facilities, services, and staff. Comments like yours are our best reward.

We are looking forward to the pleasure of welcoming you again in our Hotel and assure you that you will enjoy superior services and facilities on your next visit.

Warm regards from paradise,


Royalton Punta Cana Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken