Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
111 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 29/05/21
getaroom.com
125 US$
Aanbieding bekijken
Trip.com
125 US$
100 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 25 US$
Gratis annuleren tot 29/05/21
Hotels.com111 US$
FindHotel
travelup.com123 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.746)
Beoordelingen filteren
4.746 resultaten
Waardering van reizigers
2.147
1.266
723
337
273
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.147
1.266
723
337
273
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.746 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2019

Leuk resort, eten is goed, schone kamers en entertainment team is erg leuk. Vooral Isaac van het team is helemaal te gek.
Personeel is erg aardig en behulpzaam.
Komen zeker nog een keer terug.
Voor deze prijs kan je geen betere resort vinden op playa dorada.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Gino S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francis I, Guest Relations Manager van Grand Paradise Playa Dorada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2019
Google-vertaling

Thank you very much for your positive comments. It is our pleasure to do our utmost to insure our visitor satisfaction. We will be looking to seeing you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2018 via mobiele applicatie

super verblijf.
op niets hebben we iets aan te merken. het personeel is heel vriendelijk. het eten is mooi gepresenteerd en heel lekker . van barman tot animatieteam , iedereen is zo vriendelijk. dank u om ons verblijf zo aangenaam te maken. dank u. aan Yaritza, Kelvin, Pablo, Arleen, Nairobi, luis, Denny, Marcelino,Fransico, en de vriendelijke dame met de cocktauls s avonds aan het buffet. olga en Eddy super estancia
Tenemos nada que criticar. El personal es muy amable. La comida está muy bien presentada y muy sabrosa. Del barman al equipo de animación, todos son muy amables. Gracias por hacer nuestra estancia tan agradable. gracias Yaritza, Kelvin, Pablo, Arleen, Nairobi, piojo, Denny, Marcelino, Fransico y la amable dama con el vestido de cóctel por la noche en el buffet. Olga y Eddy

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank OLGje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francis I, Guest Relations Manager van Grand Paradise Playa Dorada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 november 2018
Google-vertaling

We are so happy to read of your satisfaction of our facilities and services during your recent visit to our hotel.
We look forward to welcome you once again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 oktober 2017 via mobiele applicatie

Goed! Heerlijke jacazzi! De snacks zijn er heerlijk. Gezellig personeel! De kamers zijn netjes en worden elke dag schoon gemaakt. Eten is lekker en varierend. Animatie team organiseert leuke spellem voor jong en oud! Houden van dansen en trekken iedereen mee!

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank Shanice v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes van Grand Paradise Playa Dorada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2017
Google-vertaling

It is very gratifying to received acknowledgments from visitors like you that highlight the wonderful time they spent on their vacation at the Grand Paradise.
We look forward to welcoming you again,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2017

Zeer mooi hotel met fantastische faciliteiten, evenementen, zeer vriendelijk en interactieve staff en een ongelooflijk lekkere keuken. Eén van de beste hotels in PLaya Dorada. Elke avond was er keuze uit verschillende shows, de restaurants zijn van een zeer hoge kwaliteit en het personeel is uitermate vriendelijk.

Kamertip: Ik zou kamers aan het zwembad vermijden aangezien de avondshows tot vrij laat duren en je dan wel wat nachtrust kan missen.
Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank DirkDeBlock
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francis I, Guest Relations Manager van Grand Paradise Playa Dorada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2017
Google-vertaling

Thank you very much for taking the time to tell us how much you enjoy your vacation. The entire staff is very appreciative when they received praises for their efforts in ensuring clients satisfaction.
We look forward to welcoming you again,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2017

Kamers waren netjes, kunnen hier en daar wel een up-date krijgen. Kamers worden dagelijks schoongemaakt en schoon bad- en beddengoed.
Hotel ligt aan een geweldig strand, met wat snorkel mogelijkheden voor de deur.
(voor goed snorkelen via dame (Sandra) van het strand goede en goedkope excursies te boeken)
Het All-inclusive concept is erg goed, voldoende variatie aan eten en drinken, er worden heerlijke cocktails gemaakt.
Zeer vriendelijke personeel in het gehele complex.
Wifi, duur en slecht.
Helaas, zo maar even een dorpje of iets dergelijks in, is niet mogelijk, er is wel een winkelcentrum maar daar vonden wij niet veel aan.
Pinnen is niet mogelijk in het winkelcentrum.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank silviaenrob
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francis I, Guest Relations Manager van Grand Paradise Playa Dorada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juni 2017
Google-vertaling


Thank you very much for taking the time to tell us how much you enjoy your vacation. The entire staff is very appreciative when they received praises for their efforts in ensuring clients satisfaction.
We look forward to welcoming you again,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken