Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 20:00
Opslaan
  
Manieren om Powerboat Caribbean te ontdekken
vanaf 107,89 US$
Meer info
vanaf 130,77 US$
Meer info
Beoordelingen (376)
Beoordelingen filteren
376 resultaten
Waardering van reizigers
365
9
0
0
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
365
9
0
0
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 376 beoordelingen
Beoordeeld op 14 maart 2020

Dit is niet voor mensen met een zwak hart, maar houd je van een avontuur, mooie uitzicht en SPEED, dan is dit een MUST!

PS: lunch was simpel, maar lekker en vullend

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank 7jmobi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tamara B, Owner van Powerboat Caribbean, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 maart 2020

Haha zo waar! Dank je wel!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 maart 2020

Echt een aanrader en belevenis om met de powerboat naar Klein Curaçao te gaan! Niet zeeziek worden en binnen een uur op het eiland! Alles prima geregeld incl lekkere lunch. Bedankt voor de leuke dag!

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank Cathy19732020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tamara B, Owner van Powerboat Caribbean, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 maart 2020

Dank je wel voor de review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 maart 2020

Geweldige dag gehad een dagje Efteling is er niets bij. Met de powerboat naar klein curacao is een combinatie van de piranha, joris en de draak, vliegende hollander en de vogelrock tezamen. Goed verzorgde dag met lekker eten, drinken op een mooie plek. Echte aanrader!!!

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank Maritska1977
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tamara B, Owner van Powerboat Caribbean, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 maart 2020

Dank je wel voor de review

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 maart 2020

Vandaag een boottocht gemaakt langs de verschillende baaien richting Westpunt met de begeleiders Ian en Irvin. Twee fantastische kerels die inspelen op de behoefte van de groep en de mooiste snorkelplekjes kennen. Verder een mooie "onstuimige " tocht over het water gemaakt waarbij de "wasmachine" niet mocht ontbreken onder begeleiding van verschillende vliegende vissen. Jammer dat we om veiligheidsredenen niet de blue room in konden maar dat werd ruimschoots goedgemaakt op de woelige baren. Deze trip, inclusief bbq, is een echte aanrader.

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank 238bekb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tamara B, Owner van Powerboat Caribbean, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2020

Bedankt voor de leuke review. Het was een hele ruwe dag voor de blauwe kamer, gelukkig konden we het op zee goed maken voor jullie :-) Fijn om te lezen dat jullie het geweldig hebben gehad

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2020

Wij zijn mee geweest met de powerboat vandaag naar klein curaçao, het was fantastisch , binnen een uur waren we op het eiland de crew is super
Vriendelijk en ze voorzien je van alles ,
Echt een aanrader dit !

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank silviabP8954MZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tamara B, Owner van Powerboat Caribbean, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2020

Dank je wel voor de review

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken