Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed restaurant met uitgebreide kaart”
Beoordeling van De buurvrouw

De buurvrouw
Geclassificeerd als nr. 11 van 346 Restaurants in Willemstad
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Internationaal
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Goed restaurant met uitgebreid assortiment veel keuze in wijn en bier en goede prijs kwaliteit verhouding

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank FamArnhem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (608)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 608 beoordelingen

16 augustus 2021 beoordeeld

Gezellige ambiance, zit aan de hoofdweg .
Goede kaart , vriendelijk personeel.
We hebben erg lekker gegeten en komen graag nog een keer.
Word gerund door Nederlanders, genoeg variatie op de kaart.

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank marceline v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten hier! Wij als Nederlanders vinden dit Van der Valk waardig qua kwaliteit van het eten! Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank FarAway38099728066
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2021 beoordeeld

Ik heb hier met vrienden 's avonds gegeten en het was erg lekker en veel keus op de menukaart. De carpaccio, de garnalen en zalmrolletjes waren als voorgerecht erg lekker. Als hoofdgerechte hadden we de ossenhaas met champignons, spareribs en kip met brie en gekarameliseerde appel. De ossenhaas was prima klaargemaakt, de champignons (waar ik erg van hou) waren ook goeden de spareribs gleden bijna van het bot af. Ook de kip was goed te eten.
De toetjes waren ook lekker, ijs, de bosvruchten bavarois, brownie en de dame blanche waren ook erg lekker. Het personeel was vriendelijk en de prijs was prima.

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank EdwinArendsen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Met ons gezin hebben wij bij De Buurvrouw gegeten. Dit restaurant ligt aan de weg naar Westpunt. Het is een hele mooie lokatie. Het restaurant is rond van vorm en heeft een rieten dak. Men heeft een uitgebreide kaart. Iedereen komt aan zijn trekken. De gerechten zijn prima. Ook de nagerechten zijn goed. Zeker de moeite waard om een keer een bezoekje aan te brengen.

Datum van bezoek: juli 2021
2  Bedank ptwmhordijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De buurvrouw bekeken, bekeken ook

 
Sint Willibrordus, Curaçao
Willemstad, Curaçao
 

In De buurvrouw geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.