Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 08:00 - 16:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Duikcentrum van de Ven te ontdekken
Ontdek duiken in Curacao
55 beoordelingen
vanaf 71,80 US$
Meer info
vanaf 71,80 US$
Meer info
vanaf 56,42 US$
Meer info
vanaf 410,26 US$
Meer info
Beoordelingen (568)
Beoordelingen filteren
568 resultaten
Waardering van reizigers
532
35
0
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
532
35
0
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 568 beoordelingen
Beoordeeld op 24 mei 2020

Duikcursus open water SSI gehaald bij duikcentrum van de ven. Goede begeleiding, leuke duikplaatsen bezocht!

Datum van activiteit: mei 2020
Bedank Hognboom_b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DuikcentrumvandeVen, Eigenaar van Duikcentrum van de Ven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2020

Beste Bram,

Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw SSI Open Water Duikbrevet!

Wij vinden het super fijn om te lezen dat je tijdens de SSI Open Water Cursus goede begeleiding hebt gehad en dat jij leuke duikplaatsen hebt bezocht.

Aankomende week gaan wij nog een leuke duik met de SSI Fish Identification cursus.

Namens ons Team wensen wij jouw hele fijne en veilige duiken toe voor in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Team Duikcentrum van de Ven

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 maart 2020

We hebben een aantal gidsduiken gemaakt met duikcentrum van de Ven (naar Tugboat, Director's Bay en Caracasbaai). Het waren hele mooie duiken, er werd alle tijd voor genomen zodat je lekker relaxed het water ingaat en lang om je heen kunt kijken naar al het prachtigs onder water.
Er stond voor en na de duik ook altijd een bakje koffie of thee voor ons klaar, gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel.
Een aanrader!

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank marina19642015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DuikcentrumvandeVen, Eigenaar van Duikcentrum van de Ven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2020

Beste Gerrit & Marina,

Bedankt voor deze mooie 5* Beoordeling.

Wij vinden het zeer fijn om te lezen dat jullie samen hele mooie duiken met ons hebben gemaakt.

Persoonlijke aandacht vinden wij heel erg belangrijk, en wat is het dan toch fijn dat jullie dit ook zo hebben ervaren.

Namens ons Team van Duikcentrum van de Ven, hopen wij jullie weer terug te zien op ons mooie Curaçao.
Zodat we jullie nog meer moois van het onderwater leven onderwater kunnen laten zien.

Met vriendelijke groet,
Team Duikcentrum van de Ven

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 maart 2020

Goed georganiseerde en verzorgde gidsduiken gemaakt met vakbekwame Nederlandse duikgidsen.Schitterende duiklocaties bezocht. Aanrader voor alle duikers die Curaçao bezoeken

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank PetroB54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DuikcentrumvandeVen, Eigenaar van Duikcentrum van de Ven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2020

Beste Pedro,

Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om deze mooie beoordeling te schrijven.

Wij vinden het fijn om te lezen dat je schitterende duiken hebt gemaakt samen met ons en dat je ons aanbeveelt.

Namens ons Team van Duikcentrum van de Ven hopen we jouw snel weer terug te zien op Curacao, zodat we nog meer mooie duiken kunnen maken.

Met vriendelijke groet,
Team Duikcentrum van de Ven

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 maart 2020
Beoordeling van: Ontdek duiken in Curacao

Wat een fantastische ervaring en wat een rustige, duidelijke begeleiding! Dit is een echte aanrader!!

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank GitteGe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DuikcentrumvandeVen, Eigenaar van Duikcentrum van de Ven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 maart 2020

Beste Gitte & Jiles,

Bedankt voor deze 5* beoordeling.

Het doet ons goed om te lezen dat jullie een fantastische ervaring hebben gehad tijdens jullie eerste duik.

Namens ons Team van Duikcentrum van de Ven, hopen wij jullie snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,
Team Duikcentrum van de Ven

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2020
Beoordeling van: Ontdek duiken in Curacao

Wij hebben vorige week met ons gezin (kids 11 en 15 jaar) een introductieduik gedaan. We zijn echt super begeleid door Gerard en Angelique. Ook de reportage is een mooie herinning. Zowel de kinderen als wijzelf zijn reuze enthousiast. Dank voor deze mooie ervaring. Als we nog eens terugkomen in Curacao, dan komen we zeker bij jullie terug.

Fam. Velleman

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank FamVelleman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DuikcentrumvandeVen, Eigenaar van Duikcentrum van de Ven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2020

Beste Familie Velleman,

Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om deze mooie beoordeling te schrijven.

Wij vinden het zeer prettig om te lezen dat jullie een mooie ervaring hebben gehad tijdens jullie introductieduik.
Super leuk dat zowel jullie als de kinderen reuze enthousiast waren!

Namens ons Team hopen wij jullie weer terug te zien in Curaçao, zodat wij jullie nog meer moois van het onderwaterleven van Curaçao kunnen laten zien.

Met vriendelijke groet,
Team Duikcentrum van de Ven

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken