Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunchen”
Beoordeling van Karakter Curacao

Karakter Curacao
Geclassificeerd als nr. 19 van 358 Restaurants in Willemstad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 8 US$ - 28 US$
Keukens: Caraïben, Frans
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Lunch, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Lunch, Bezorgen, Reserveringen
15 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Karakter....wat een prachtig plekje om te lunchen. En niet alleen prachtig, ook nog heerlijk gegeten en superlief en vriendelijk personeel. Een aanrader!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank liekh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Team_Karakter, Owner van Karakter Curacao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 maart 2020

Hi Liek, bedankt voor je 5 sterren! Fijn om te lezen dat je het een prachtige plek vond en hebt genoten van de lunch! We hopen je zeker volgende keer weer te zien.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.492)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 2.492 beoordelingen

10 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten bij een van de meest relaxte restaurants van Curacao.
En op een van de meest relaxte plaatsen met super vriendelijk personeel.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank albertmO2114JS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Team_Karakter, Owner van Karakter Curacao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2020

Hi Albert, bedankt voor je 5sterren-review. We hopen je zeker nog een keer te zien hier!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super relaxte plek met mooi uitzicht. Lekker eten en drankjes, bediening aan je bedje. Wi-Fi goed. Helder water en lekkere muziek op de achtergrond. Heerlijk rustig

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Liesbeth V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Team_Karakter, Owner van Karakter Curacao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2020

HI Liesbeth, bedankt voor je mooie woorden en rating!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk ontbeten aan het water, ruim voldoende eten, goede cocktails, mooi uitzicht. Personeel heel vriendelijk en snel met de bestellingen. Een aanrader

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Hokse83
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Team_Karakter, Owner van Karakter Curacao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 maart 2020

Hi Hokse, bedankt voor je 5 sterren review! We hopen je zeker nog een keer te zien bij Karakter.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 februari 2020 beoordeeld

We zijn hier al eerder geweest en wilden deze plek zeker niet overslaan tijdens ons bezoek aan Curacao.

Lekker zitten en eten op een mooie plek met goede service daar kom je voor

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank robertvO7286VK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Team_Karakter, Owner van Karakter Curacao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 maart 2020

Hi Robert, Bedankt voor je fijne woorden! Hopelijk heb je genoten van Curaçao. We hopen je zeker nog een keer te zien bij ons!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Karakter Curacao bekeken, bekeken ook

 

In Karakter Curacao geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding