Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 08:00 - 17:30
Opslaan
  
Google
Manieren om Jan Thiel Diving te ontdekken
Snorkeltour
23 beoordelingen
vanaf 65,00 US$
Meer info
2 Tank geleide kustduik
23 beoordelingen
vanaf 80,00 US$
Meer info
Discover Scuba Dive
10 beoordelingen
vanaf 95,00 US$
Meer info
Beoordelingen (208)
Beoordelingen filteren
208 resultaten
Waardering van reizigers
196
10
2
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
196
10
2
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 208 beoordelingen
Beoordeeld op 14 maart 2020

Wij hebben een introductie duik gedaan en waren de derde groep van de instructeur op die bewuste zondag 1 maart. Hierdoor was de instructeur misschien wat vermoeid. Wij kregen de indruk dat hij er niet zoveel zin meer in had. Er ging ook een vrouwelijke instructeur mee om de duik te filmen. Zij maakte een hoop goed!

Datum van activiteit: maart 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank janetvisser69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JanThielDiving, Guest Relations Manager van Jan Thiel Diving, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 april 2020

Hallo familie Visser,

Jammer om te horen dat jullie ervaring niet optimaal was. Hoewel we er wel naar streven om iedereen altijd een geweldige en onvergetelijke ervaring te geven, is helaas niet iedereen altijd onvermoeibaar. Dit is natuurlijk geen excuus en hiervoor onze verontschuldigingen. Hopelijk was de duik zelf wel alles wat jullie ervan verwacht hadden?!
Zijn jullie de volgende keer in de buurt, loop weer even binnen en dan zorgen we ervoor dat we uw eerste ervaring overtreffen en er een super leuke dag van maken.

Met vriendelijke groet,

Maurice, Jan Thiel Diving

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 maart 2020 via mobiele applicatie
Beoordeling van: 2 Tank geleide kustduik

Super service. Prima materiaal en een gids naar mijn hart. 2 leuke duikstekken aangedaan alles met het busje van de duikschool. Leuk gezellig groepje.

1  Bedank andreask852
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JanThielDiving, Guest Relations Manager van Jan Thiel Diving, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2020

Hi Andreas,

heel erg bedankt voor deze geweldige review, we hebben het erg leuk gehad met jullie!

laat het ons weten als je weer een keer op "Dushi" Curacao komt, dan kunnen we nog veel meer mooie plekken duiken.


Met zonnige groet,

Maurice, Bob, Cas en Cleo
Jan Thiel Diving

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 maart 2020

Wij hebben twee geweldige duiken gemaakt met Jan Thiel Diving. Onze gids Bob heeft ons super mooie plekken laten zien en de crew was erg vriendelijk.
Zeker een aanrader voor duikers die voor een goede prijs, mooie plekken willen bekijken!

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank RKoper1987
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JanThielDiving, Guest Relations Manager van Jan Thiel Diving, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2020

Hi,

heel erg bedankt voor deze geweldige review, we hebben het erg leuk gehad met jullie!

laat het ons weten als jullie weer een keer op "Dushi" Curacao komen, dan kunnen we nog veel meer mooie plekken duiken.


Met zonnige groet,

Maurice, Bob, Cas en Cleo
Jan Thiel Diving

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 februari 2020 via mobiele applicatie
Beoordeling van: Snorkeltour

Fantastische dag gehad waarin we de op de mooiste plekken van het eiland hebben gesnorkeld onder leiding van Maurice. Geweldige gids die ons een onvergetelijke dag heeft bezorgd. Een aanrader!!

Bedank 712miltonv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JanThielDiving, Public Relations Manager van Jan Thiel Diving, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2020

Hi Mirjam

Heel erg bedankt voor de geweldige reactie, wij hebben er van genoten!!

Als jullie nog weer eens terug komen op "Dushi"Curaçao, laat het ons dan even weten dan kunnen we nog veel meer mooie locatie bezoeken

Met zonnige groet,

Jan Thiel Diving

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 februari 2020

Een 4tal super leuke duiken gedaan met Maurice.
2 ochtende op pad geweest om 4 mooie duik locaties te ontdekken.
Vooral de tweede duik, met alle schildpadden was geweldig.
Vooral de snelle reactie op mijn mails heeft mij ervan overtuigd met hun in zee te gaan!

Maurice, nogmaals bedankt! Ik heb ervan genoten!

Gr Sander

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank Trompetta84
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JanThielDiving, Public Relations Manager van Jan Thiel Diving, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2020

Hi Sander,

Heel erg bedankt voor de geweldige reactie, wij hebben er van genoten!!

Als je nog weer eens terug komt op "Dushi"Curaçao, laat het ons dan even weten dan kunnen we nog veel meer mooie locaties duiken

Met zonnige groet,

Jan Thiel Diving

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken