Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Fort Amsterdam te ontdekken
vanaf 19,24 US$
Meer info
Curaçao tuktuk Stadstour
80 beoordelingen
vanaf 25,65 US$
Meer info
vanaf 25,65 US$
Meer info
Beoordelingen (166)
Beoordelingen filteren
166 resultaten
Waardering van reizigers
29
72
54
9
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
29
72
54
9
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 166 beoordelingen
Beoordeeld op 2 december 2019

historisch gebouw, interessant om te zien en bezoeken, en echt tropisch nederland gevoel erbij. Mooi!

Datum van activiteit: november 2019
1  Bedank Joost V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2019 via mobiele applicatie

In Fort Amsterdam zetelt het kabinet van de Gouverneur van Curacao. Het gebouw ziet er mooi uit. Je moet het zien als het Binnenhof in Nederland. Als je in Willemstad bent dat moet je zeker gaan kijken.

Datum van activiteit: april 2019
Bedank ptwmhordijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 februari 2019

mooi gebouw, interessante geschiedenis, maar ik zou er nu niet speciaal voor naar Willemstad gaan, viel een beetje tegen

Datum van activiteit: januari 2019
Bedank Bart L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 december 2018

Een mooi gebouw van buiten. Niet heel bijzonder maar wel aardig om te zien en een enkele foto van te maken.

Datum van activiteit: december 2018
Bedank postborn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 december 2018 via mobiele applicatie

Heel mooi gerestaureerd gebouw aan de buiten zijde ,binnen in kerkgedeelte en vergaderruimte voor de curacaose regering vlakbij de pontjesbrug.
Heel opvallend geel geschilderd ,binnenin grote parkeerruimte.

Datum van activiteit: december 2018
Bedank Pvp2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken