Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
215 US$
View deal
Gratis annuleren tot 22/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
215 US$
176 US$
View deal
BESPAAR 39 US$
Gratis annuleren tot 22/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
215 US$
176 US$
View deal
BESPAAR 39 US$
Gratis annuleren tot 22/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Official Hotel215 US$
Priceline215 US$
eDreams215 US$
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.961)
Beoordelingen filteren
1.961 resultaten
Waardering van reizigers
1.110
564
164
82
41
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.110
564
164
82
41
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.961 beoordelingen
Beoordeeld op 9 februari 2021 via mobiele applicatie

Een van de mooiste en meest sfeervolle strand hotels van Curacao. op loopafstand van de stad. Mooie verscheidenheid van kamers. Twee eigen baaitjes met eigen strand plus zwembad. Verschillende terrassen en relax plekken. Zeer de moeite waard en een vertrouwd adres voor een heerlijk verblijf, zowel zakelijk als voor vakantie.

Datum van verblijf: februari 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank peterjanr2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gimene Pieters, Marketing van Avila Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 februari 2021

We danken u voor de fantastische review, de mooie omschrijving en aanbeveling van het Avila Beach Hotel. We vinden het geweldig dat uw verblijf geheel naar wens was en hopen u nogmaals in het Avila Beach Hotel te mogen verwelkomen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 februari 2021

Uitmuntende locatie met prachtige wit prive strand. De accomodatie was riant en zeer schoon. Autoverhuur aanwezig in het horel, wat het reizen zeer comfortabel maakte. Het personeel is ontzettend netjes en service gericht. Wij komen volgend jaar zeker terug!

Kamertip: Autoverhuur aanwezig in hotel
Datum van verblijf: april 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank fieties
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gimene Pieters, Marketing van Avila Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 februari 2021

Het is een genoegen voor ons te vernemen dat uw verblijf in het Avila Beach Hotel helemaal naar uw wens was en dat u zowel van de locatie en strand als de accomodatie en service van ons vriendelijk personeel heeft genoten. We hopen uw volgend jaar nogmaals voor een volgende droomvakantie te mogen verwelkomen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 februari 2021

We hebben heerlijk genoten van alles wat Avila Beach te bieden heeft; prachtige prive strandjes met heerlijke bedjes, gezonde en smaakvolle gerechten én een ruim aanbod van ontspannende, professionele massages.

Kamertip: Mooi uitzicht, rustig, persoonlijk
Datum van verblijf: november 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank D6706LNsophiec
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gimene Pieters, Marketing van Avila Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 februari 2021

We vinden het ontzettend fijn te vernemen dat uw verblijf geheel naar wens was en dat u volop heeft genoten van alles wat Avila Beach Hotel te bieden heeft. We danken u voor het delen van uw ervaring en hopen u snel weer in het Avila Beach Hotel te mogen verwelkomen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 december 2020

We werden super gastvrij ontvangen. Als je nog maar de lobby in loopt dan valt je mond al open omdat het zo mooi is. Zeker als je aan de achterkant van het hotel komt dan is het alsof je in een sprookje bent beland. Vanwege de getroffen Corona maatregelen voel je je super veilig en hoef je zelf geen mondkapje te dragen. Het personeel doet dit overigens wel. De kamers zijn prachtig en heel schoon. Iedere ochtend kan je heerlijk ontbijten (echt een aanrader!). Avila heeft een van de mooiste stranden van het eiland en je kan er goed snorkelen bij het huisrif. Echt tot rust gekomen in dit prachtige hotel en op dit mooie eiland. Echt even vakantie van Corona!

Kamertip: Super mooi uitzicht.
Datum van verblijf: november 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kris H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gimene Pieters, Marketing van Avila Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 december 2020

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling, we stellen het op prijs dat u de ervaring van uw droomvakantie in het Avila Beach Hotel via deze weg deelt. Het is geweldig te vernemen dat uw verblijf in het hotel vanaf uw aankomst geheel naar wens was. We treffen inderdaad al de nodige maatregelen om zowel onze gasten als het personeel te beschermen. Het is ook fijn om te lezen dat u de kans heeft gekregen om het eiland te verkennen en tot rust te komen. We hopen u dan ook weer in de nabije toekomst voor een volgend verblijf in het Avila Beach Hotel te mogen verwelkomen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 december 2020 via mobiele applicatie

We hebben een heerlijke vakantie gehad, de eerste nachten in la Belle Alliance zeezicht kamer en de laatste nachtjes in een Oceanfront Blueswing kamer.
De medewerkers zijn vriendelijk en de strandjes met de ligbedjes zijn ook fantastisch! Leuke restaurants in de buurt.
We hebben genoten.

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ellen B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gimene Pieters, Marketing van Avila Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 december 2020

We vinden het ontzettend fijn te vernemen dat u van een heerlijke vakantie in het Avila Beach Hotel heeft genoten en dat uw verblijf in beide kamertypes geheel naar uw wens was. We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring middels deze review te delen en danken u daarvoor. Het zal ons een genoegen zijn u nogmaals voor een heerlijke vakantie in het Avila Beach Hotel te verwelkomen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken