Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“bbq Zondagavond met live band”
Beoordeling van williwood

williwood
Geclassificeerd als nr. 73 van 360 Restaurants in Willemstad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 6 US$ - 22 US$
Gegevens restaurant
16 maart 2020 beoordeeld

Prima gegeten, leuke band , geen luxe maar dat is ook niet nodig
mooi uitzicht over de zotpannen van Williwood

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank pe1opg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (176)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 176 beoordelingen

22 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Slappe friet, geiten burger was matig.
Wel grappig dat er een klein winkeltje bij zit waar je onder andere deo kan kopen

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank ammie100
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

De geitenburger!
Deze moet je gegeten hebben!
Of je em nu wel of niet lekker vind.
Het uitzicht op de flamingo's is prachtig
De service niet bezonder, de belevenis zeker wel

Datum van bezoek: november 2019
Bedank JEtaartenJudith
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke locatie in lekkere ongedwongen Curaçao-stijl. Uitgebreide, maar simpele kaart, niks op aan te merken.

Tegenover ‘t restaurant ligt een op het Hollywood-sign geïnspireerd bord met WilliWood. Geniaal! Leuk fotomomentje. Het nabijgelegen meertje wordt bevolkt door flamingo’s (als ze in Curaçao zijn, het zijn blijkbaar trekvogels, dus je moet geluk hebben).

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank 834liekeh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TokoWilliwood, Owner van williwood, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 oktober 2019

Thank you for the feedback!! :-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

even voorbij de flamingo area vindt je williwood. bekend om zijn geitenburger. de burgers zijn prima. maar de geiten burger op Porto mari werd lekkerder gevonden. misschien om dat je hier meer keuzes in de burger had en daardoor de verkeerde smaak combi heb gekozen.eten zag er verzorgt uit en de prijs voor een burger is vanaf 25 gulden 50. je krijgt er wat zoete aardappel friet bij en ook een kleinbakje lekkere sla en bakje met een sausje.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank DutchDevil
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die williwood bekeken, bekeken ook

 
Willemstad, Curaçao
 

In williwood geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding