Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 17:30
Opslaan
  
Google
Manieren om Bonaire Kiteschool te ontdekken
Kitesurf-beginnersles
3 beoordelingen
vanaf 256,42 US$
Meer info
vanaf 256,42 US$
Meer info
vanaf 208,34 US$
Meer info
vanaf 105,13 US$
Meer info
Beoordelingen (127)
Beoordelingen filteren
127 resultaten
Waardering van reizigers
108
14
3
0
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
108
14
3
0
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 127 beoordelingen
Beoordeeld op 21 januari 2020
Beoordeling van: Kitesurf-beginnersles

Afspraak gemaakt op 21/1, daar aangekomen stond de reservatie blijkbaar niet geregistreerd,dus terug naar het hotel en geen kitesurfing. Spijtig dat ge zelfs hier op Bonaire de Antwerpse laksheid en arrogantie tegen moet komen Sonny!! Een leske was geen probleem, was je vrije dag maar voor n'en Belg ging je dinsdag zeker komen Als dat uw manier van werken is kan ik je geen succes wensen in jou business. Ik hoop dat andere geinterreseerden bij uw buren boeken daar deze veel correcter zijn

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank marcdS7825RR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JarneEverts, Manager van Bonaire Kiteschool, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2020

Beste Marc,
Erg vervelend dat u deze ervaring heeft gehad; een grove fout in onze drukke planning! Graag bied ik u alsnog een kitesurfles aan, zelfs vandaag al! Wanneer we u hierbij van dienst kunnen zijn, dan zou u contact op kunnen nemen met +599 7017873.
Ik hoop dat we ons dan van de goede kant kunnen laten zien, en u alsnog een leuke ervaring kunnen bieden!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 januari 2020

Wij zijn als gezin met kerst naar Bonaire gegaan om oa te kitesurfen. 3 gezinsleden hebben lessen gevolgd van starter tm redelijk ervaren. Voor ons allemaal is dit heel goed bevallen. Hele plezierige sfeer, goede begeleiding en bovenal goede instructeurs. Een aanrader voor alle niveaus.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank gertjanv2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JarneEverts, Manager van Bonaire Kiteschool, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2020

Top review! Leuk om te lezen! We hopen jullie snel weer te zien met de hele familie!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 december 2019

In oktober 2019 heb ik in een week tijd leren kitesurfen. Dankzij het geduld en de goede begeleiding van 2 instructeurs heb ik uren plezier gehad op het water. Naast het kiten op het prachtige Bonaire hebben wij enorm genoten van de gezelligheid rondom de gele bus. Het team is heel erg behulpzaam en gezellig en de drankjes staan koud. Kortom een echte aanrader als je op Bonaire bent en wilt leren kitesurfen.

Datum van activiteit: oktober 2019
Bedank 224misc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JarneEverts, Manager van Bonaire Kiteschool, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 december 2019

Mooie review! Fijn dat we jullie zo konden helpen!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2019

Fantastisch gekite bij Bonaire Kiteschool. Best spannend allemaal maar ik ben zeer professioneel begeleid door Stan. Hij gaf mij het zelf vertrouwen en stond mij bij, op de momenten dat ik het nodig had. Erik

Datum van activiteit: november 2019
Bedank soest9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JarneEverts, Manager van Bonaire Kiteschool, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 november 2019

Fijn dat wij je weer mochten helpen Erik! Bedankt voor de mooie review!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2019 via mobiele applicatie

Leuk, leerzaam, vermoeiend, gaaf
Een nieuwe passie is ontstaan. Ook erg leuk om het samen met mijn zoon te doen.

Super instructeurs!

Neem wel je zonnebrandcreme mee!

Bedank 944arianeb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JarneEverts, Manager van Bonaire Kiteschool, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2019

Passievolle studenten met dikke glimlach; dat is het leukst. Leuk om te horen Ariane!
Tot snel!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken