Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Bezoeken waard

Een enorm kasteel waar je heerlijk rustig kunt lopen en je een indruk krijgt hoe het leven vroeger ... meer lezen

Beoordeeld op 26 juni 2017
Jawi43
,
Tilburg, Nederland
Wel leuk om gezien te hebben.

Niet heel bijzonder maar leuk gezien te hebben ook omdat je er met een treintje naartoe kunt rijden ... meer lezen

Beoordeeld op 11 september 2017
EsmeraldaK18
Lees alle 196 beoordelingen
  
Beoordelingen (196)
Beoordelingen filteren
196 resultaten
Waardering van reizigers
71
73
39
8
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
71
73
39
8
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 196 beoordelingen
Beoordeeld op 11 september 2017

Niet heel bijzonder maar leuk gezien te hebben ook omdat je er met een treintje naartoe kunt rijden en zo de omgeving ziet.

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank EsmeraldaK18
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juni 2017

Een enorm kasteel waar je heerlijk rustig kunt lopen en je een indruk krijgt hoe het leven vroeger was. Mooie vergezichten en een bezoek waard.

Datum van activiteit: juni 2017
Bedank Jawi43
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2016 via mobiele applicatie

Veel wilde honden.
Voelde niet prettig door alle asielzoekers die onder en halverwege de heuvel samen klitten.
Veel vuil erg jammer het is een prachtige plek met fantastisch uitzicht.

Datum van activiteit: september 2016
1  Bedank Petra C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2016

Bezoekje gebracht aan de Mytilene Castle. Lokatie opzich is mooi en het uitzicht is ook erg mooi. Castle opzich valt meer uit te halen. We konden het terrein zo oplopen. Ook lagen er in 1 van de reünies vluchtelingen. Overigens kom je deze alleen in deze hoek van Lesbos tegen. In de omgeving van Petra is geen vluchteling te zien.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank Erik d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2016 via mobiele applicatie

... maar ook niets meer. Enkel de omwalling en een kleine binnenruimte zijn toegankelijk. Geen anamatie aanwezig. Ze hadden het veel aantrekkelijker kunnen maken met een beetje moeite. Niet echt een omweg en de steile waardig.

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank lucschouteere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken