Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Van tevoren boeken
Waarom op TripAdvisor boeken?
  • Tourhoogtepunten & volledig reisschema
  • Eenvoudig online boeken
  • Gegarandeerd de laagste prijs
Meer informatie
  
Beoordelingen (1.994)
Beoordelingen filteren
1.994 resultaten
Waardering van reizigers
1.504
404
75
7
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.504
404
75
7
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.994 beoordelingen
Beoordeeld op 30 augustus 2018

Op voorhand niet zeker of dit park de moeite is maar als je in de buurt bent, zeker passeren voor de bomen, gekend van menig (teken)films. In deze boom is ook de bliksem ingeslagen. Tof om foto's te nemen. Er hangt ook een vrij specifieke geur.

Datum van activiteit: september 2017
Bedank driesgeukens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2018 via mobiele applicatie

Indrukwekkend grote sequoia. De trail is kort en er zijn meerdere mooie grote bomen te zien. Mooie foto opportunities.
De terugweg naar de parkeerplaats is nog wel even een klim.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank Cindy d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2018 via mobiele applicatie

Dit is niet de dikste en ook niet de hoogste boom ter wereld, maar wel de grootste.
Even in de rij staan om je foto te maken.
Parkeer je auto hier een wandel bijvoorbeeld naar moro rock en neem de shuttle terug. Weg van de mensen

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank EJungheim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2018

General Sherman is een must-see voor de meesten die naar Sequoia gaan en logisch ook natuurlijk, aangezien het de grootste boom ter wereld is. Het loont zeker de moeite om tot daar te wandelen, maar ik zou aanraden om zeker ook nog een andere wandeling te doen. Er zijn er verschillende die vertrekken van aan de General Sherman. Zelf hebben we de Congress Trail gedaan en dit is wel een aanrader. Je trekt iets dieper het bos in en komt nog voorbij enkele "bekende" bomen of formaties. Maar vooral: véél minder mensen.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank TomRagaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2018 via mobiele applicatie

Imposante Sequoia maar wel met een hek er omheen. Fraai om een keer te zien. Je komt er met een korte maar stevige wandeling.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank eelko65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken