Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
travelup.com
Lol.travel
StayForLong
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.381)
Beoordelingen filteren
1.382 resultaten
Waardering van reizigers
578
507
171
76
50
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
578
507
171
76
50
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.382 beoordelingen
Beoordeeld op 27 juli 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel is overpriced. Je betaald veel te veel voor wat je krijgt.

Ligging is goed, zicht op de vulkaan perfect.
Kamers zijn oud en niet proper.

In onze kamer zaten kakkerlakken.

Het vriendelijke en behulpzame personeel heeft ons een andere kamer gegeven.

Wij kregen ook ter compensatie gratis ontbijt.

Dit heeft ons niet overtuigd om hier ooit nog te boeken.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank frankH713
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 augustus 2016

Volcano house is een kleinschalig hotel midden in volcano national parc.
Kamer is klein maar netjes, de bedden heerlijk!
Tip: reserveer voor aankomst al een plekje in het restaurant bij het raam. tijdens het diner heb je uitzicht op de gloed van de lava en het eten is ook nog eens heerlijk!

Kamertip: crater rim view
Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Judith K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 juni 2016

Uitgebreide keuken, vriendelijk personeel super service en heerlijke gerechten.
Unieke ligging met riant uitzicht over de altijd rokende en spuwende krater van de kilauea. Prijzen opmerkelijk laag in vergelijk met restaurants die beduidend minder uitstralen! Had een torenhoge rekening verwacht op deze exclusieve locatie maar niks is minder waar. Compleet diner met dessert en tip 20 dollar!

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Frits F
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 december 2015

Dit is een prima plek om koffie voor onderweg te halen of als het regenachtig is, te kijken naar de krater en de zonsop/ondergang. Wij hebben hier niet geslapen dus daar kan ik niet over oordelen maar de lobby en services waarvan wij gebruik hebben gemaakt waren mooi/prima.

Datum van verblijf: juni 2015
1  Bedank onzin_14
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 mei 2014

Midden in het nationale park vlakbij het infocentrum ligt dit hotel.
Schitterend uitzicht. Zeker 's avonds wanneer men de gloed van de vulkaan ziet.
Fijne mensen , niets is teveel.
Ieder middag een gratis excursie met korte wandeling onder leiding van een gids.
Houd je van hiken, er zijn genoeg trails , verschillende lengtes.
Ontbijt, lunch en diner zijn uitstekend.
Koffiezetapparaat op de kamer, geen tv, hebben wij niet gemist.
Gratis wifi.
Als je een theedrinker bent, neem een dompelaar mee. Natuurlijk kan je heet water krijgen en vervolgens eventueel meenemen naar de kamer.

Kamertip: Vraag om een kamer met uitzicht op de vulkaan, Is zeer de moeite waard. Ze kunnen het niet beloven , maar vraag om een tafel bij het raam tijdens het diner.
Datum van verblijf: mei 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wullie4
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
David M, General Manager van Volcano House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2014
Google-vertaling

Aloha Wullie4,

Thank you posting such kind words about your recent stay here in Volcano House, located in Hawaii Volcanoes National Park.

Thank you again for the feedback and safe travels.

Mahalo,

David MacIlwraith
General Manager
Hawaii Volcanoes Lodge Company
dmacilwraith@hawaiivolcanohouse.com
808.756.9625

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken