Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Altijd lekker”
Beoordeling van Il Punto

Il Punto
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Dessert in Deinze
Keukens: Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
16 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze Italiaan is een gevestigde waarde in Deinze. Altijd goed en vriendelijke bediening. Op donderdagavond is er life music. Een aanrader !

Datum van bezoek: december 2018
Bedank nancydumoulein
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (132)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 132 beoordelingen

16 december 2018 beoordeeld

Eénmalig in Deinze, afgegaan op tripadvisorbeoordelingen, het werd een teleurstelling. Hadden vier pizza's besteld, hebben suuuuper lang moeten wachten. Tafel die na ons binnen was gekomen had veel eerder pizza dan wij. De pizza zelf is oke maar daar is het mee gezegd. Te veel kaas. Het interieur en de bediening is oke. en ze vragen 10 euro voor een fles water san pellegrino. Geen goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij komen niet meer terug.

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ESarah89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 december 2018 beoordeeld

Hier vindt men nog de echte Italiaanse keuken. Zeer lekker en de typische heerlijke parmesan kroketten!, Zeer grote keuze! Super bediening! Komen zeker terug!

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marc G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 december 2018 beoordeeld

Na sluiting van onze favoriete Italiaan eindelijk een vervanger gevonden. Gezellig, vlotte en aangename bediening en lekker eten, wat moet je meer hebben, o ja de prijs is heel normaal voor wat je krijgt.
Hier gaan we zeker meermaals.

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank rudy306
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met vrienden langs geweest. Lekkere gerechten, lamskoteletten vielen wat tegen (te klein en te weinig). Iedereen kon van de kaart kiezen, 6 verschillende gerechten maar geen probleem voor de keuken. Op en top verzorgd, met een Italiaanse zwier van bediening.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Wim_Katty
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Il Punto bekeken, bekeken ook

Deinze, Oost-Vlaanderen
Deinze, Oost-Vlaanderen
 
Deinze, Oost-Vlaanderen
Deinze, Oost-Vlaanderen
 
Deinze, Oost-Vlaanderen
Deinze, Oost-Vlaanderen
 

In Il Punto geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding