Het door ons gekozen 4 daags arrangement op basis van halfpension heeft zeker voldaan aan onze verwachtingen en dat is mede te danken aan de goed verzorgde maaltijden.
Wij hadden een kamer op de tweede verdieping, aan de achterzijde, dus lekker rustig, ruim en netjes met zelfs een klein keukentje en goede bedden.
Het ontbijt was uitstekend verzorgd en alles was in meer dan voldoende mate aanwezig. Het diner bestond uit 4 gangen en dat was in ons geval, in combinatie met een bescheiden lunch overdag gedurende onze wandelingen in de buurt, niet alleen zeer gevarieerd maar ook smaakvol en lekker met opnieuw niet bescheiden porties vlees en/of vis. Na een soepje hadden wij als voorgerecht o.a. gebakken camembert met toast, champignons met geroosterde tomaat en sla, alsook nudels met Pfefferlinge.
Als hoofdgerecht kregen wij o.a. voorgeschoteld: Varkensvlees-medaillons met aardappel croquetjes en gesmoorde groentes, een super portie cordon blue met frietjes en frisse salade van het buffet en een op ons verzoek aangepaste versie kippenborst met geroosterde paprika. Ook de desserts met o.a. ijs in diverse varieteiten, abrikozengebak en Apfelstrudel met choco ijs en room waren voortreffelijk.
Hierbij dronken wij een rode droge Dornfelder uit de streek en een witte droge, Hochgewachs Riesling van Weingut Alfred Kallfelz uit 2017; een prima combinatie.
Samengevat een prima (familie)hotel met nette kamers en een zeer goede keuken.