ingridclo
Heythuysen, Nederland

Heerlijk gegeten

Beoordeling van Maas Hotel-Restaurant
4,0 van 5 bollen10 aug 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Heerlijk gegeten, ik had kipschnitzel met parmezaanse risotto rijst en verse salade van de bar en mijn partner had bloedworst met zuurkool & gebakken aardappeltjes met spekjes. Het was mooi, vers opgediend en smaakte prima. De prijs viel ook nog mee, 30,- incl. 2 frisdrank
Datum van verblijf: augustus 2018
2-persoonskamer
7.0 km van Maas Hotel-Restaurant
Meer hotels in Lutzerath bekijken
Beoordeeld op 3 januari 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben hier de jaarwisseling gevierd met vrienden, het is een zeer gezellig hotel. We hadden een appartement op het laatste moment nog verplaatst naar beneden (anders zaten we 2 hoog) omdat onze hond slechte knieën heeft en geen trappen kan lopen, het was geen probleem. Het eten is echt zeer goed en veel en als je iets niet lust van het arrangement dan maken ze gewoon wat anders voor je. Het personeel maakte elke keer dat je komt eten een praatje met je ook de eigenaar komt regelmatig een praatje maken. De omgeving is zeer geschikt voor wandelaars en ook heel mooi

Datum van verblijf: december 2017
Beoordeeld op 6 september 2017

Vooraf met het hotel een deal gemaakt om met een vrij grote groep motorrijders te komen. Het hotel is prima. De achter het hotel staande twee woningen horen ook bij het hotel. Omdat er naast ons nog twee groepen waren, was iedereen verdeeld over alle drie de locaties. Het verschil in kamers is erg groot. Sommige tweepersoonskamers zijn dubbel zo groot als andere. Maar alle kamers hadden wat van een drie sterren hotel verwacht kan worden. Nette douche, tv, telefoon enz. Het ontbijt en diner waren perfect geregeld. Volop keuze, meer dan genoeg en op zijn Duits gewoon lekker. Omdat dit vooraf afgesproken was, konden alle 17 motoren in de garage of onder de carport terwijl de andere groepen hun motoren buiten hadden staan op het parkeerterrein.

Kamertip: vanaf de plattegrond, zie foto, is duidelijk te kiezen waar de voorkeur naar uit gaat.
Datum van verblijf: september 2017
Beoordeeld op 9 juli 2017 via mobiele applicatie

Niet gelogeerd. En diner een keer. Cappuccino en apfelstrüdel was matig. Slecht schuim en apfelstrüdel opgewarmd in de magnetron. Slagroom uit spuitbus. Jammer. Bediening erg aardig. Diner was eenvoudig maar prima.

Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 22 mei 2017 via mobiele applicatie

Met een groep van 8 hier enkele dagen verbleven. We kregen haus Klara toegewezen. Bedden eigenlijk iets te zacht en de bedbank is keihard en staat bol. Niet echt lekker geslapen dus. Heel massaal, dit hotel met vastgesteld menu. Geen keuze in het eten dus. We zijn hier al een aantal maal geweest, maar we zoeken de volgende keer wat anders.

Datum van verblijf: mei 2017
Beoordeeld op 4 mei 2017 via mobiele applicatie

Met Twee andere motorrijders drie nachten verbleven in Lutzerath. Deze dagen motorritten gereden door o.a. Cochem. Wij hadden 3× 1persoonskamers geboekt maar toen we aankwamen werden we naar het appartement Klara gestuurd. Dat ligt achter het hotel en zo hadden we i.p.v. 3 hotelkamers 3 appartementen.

Uiteraard veels te groot voor 1persoon, Maargoed de prijs was hetzelfde.

S'ochtends was het ontbijt meer dan voldoende. Ook hebben we elke avond in het hotel gegeten. Het eten is niet van hoge klasse, maar voor een hotel prima te doen.

De locatie van het hotel ligt ideaal in de bergen. De volgende keer als ik in deze regio ben zou ik toch in het centrum van Cochem gaan zitten want Lutzerath is wel een beetje uitgestorven en zeker savonds.

Onze motoren stonden gewoon buiten voor de deur, Maar er is een mogelijkheid om ze in de garage te zetten.

Kortom, prima hotel als je van rust houd

Datum van verblijf: april 2017