Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfect”
Beoordeling van Vol-Ver

Vol-Ver
Geclassificeerd als nr. 2 van 6 Restaurants in Marke
Keukens: Frans
Gegevens restaurant
2 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wil je echt genieten van schitterende gerechten en een warme service in een mooi kader....hier moet je zijn !

Datum van bezoek: mei 2022
Bedank domitan3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (215)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 215 beoordelingen

24 april 2022 beoordeeld

een voortreffelijk restaurant
enthousiaste chef, correcte bediening
confonterende smaken die opbloeien in een harmonieus geheel vanaf de hapjes tot het dessert
deze plek is zeker een omweg waard
enig minpuntje waren de wijnen die niet echt overtuigden en ook slechts in minieme hoeveelheden werden geschonken
ik geef een 9 op tien

Datum van bezoek: april 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank knudde4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij waren er al eens eerder geweest en hebben ook nu weer lekker gegeten .
We namen de 4 gangen menu en voor de lunch is dit meer of voldoende.
Het eten was zeer lekker en smaken zaten goed

Datum van bezoek: januari 2022
Bedank Paradise11967617262
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Het familiale karakter van dit sterrenrestaurant charmeert uitermate!
Leuk het enthousiasme te horen van de chef die iedere keer zijn kunstwerk toelicht. Pure ambacht. Was ook eens verademing om in een klassieke setting te souperen in plaats van huidige drang naar vintage & brut nature nieuwzucht

Datum van bezoek: december 2021
Bedank denysfrank
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 januari 2022 beoordeeld

Zoals steeds altijd in orde op alle vlakken : alles prima verzorgd, perfecte bediening, subliem eten

Datum van bezoek: november 2021
Bedank yolandl2022
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vol-Ver bekeken, bekeken ook

Kortrijk, West-Vlaanderen
 
Kortrijk, West-Vlaanderen
Heule, Kortrijk
 

In Vol-Ver geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding