Een oase van rust tussen de vijvers en al het groen... Wij verbleven er 1 nacht en genoten echt wel van de omgeving...heerlijk fietsen, terrassen,... maar voor ons was de prijs/kwaliteit niet in verhouding. 60 euro per persoon is sowieso veel voor kamer met ontbijt. De kamer: groot, proper, eenvoudige badkamer (met douchegordijn); ontbijt: voldoende maar erg basic voor deze prijs... Het was een prachtige ochtend maar we mochten niet buiten ontbijten, wel in de (ongezellige) 'refter'. Dat vonden we een serieus minpunt. Als het terras vol met dagjesklanten zit, kunnen we dat begrijpen, maar we waren ALLEEN en werden toch verzocht binnen te eten. Hetzelfde voor het restaurant... eten van de kleine kaart mag buiten, van de grote kaart moet binnen... buiten eten is met zo een prachtig weer zoveel gezelliger. Een stukje taart kost bijna 3 euro, maar het is maar een 'mespunt'groot... Een gemiste kans met zo een groot, mooi terras. Conclusie: voor ons een te duur hotel, weinig flexibiliteit, basic ontbijt,eten gemiddeld, maar... de locatie maakt veel goed.