Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Favoriet !”
Beoordeling van Brixius

Brixius
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Dessert in Meise
Gegevens restaurant
22 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Allerbeste spaghetti en ijs ! Ik kon hier al sinds ik klein ben en kan niet wachten om deze plek ook met mijn kinderen te kunnen delen !

Datum van bezoek: maart 2020
3  Bedank lanabelgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (84)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 84 beoordelingen

16 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Steeds lekker , vers en verzorgd.
De croque geitenkaas is om je vingers af te likken.
Ook de spaghetti is superlekker en mooi gevuld bord.
De ijsjes ja das niet moeilijk...daar begon het mee...zalig en wat een keuze.

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank lenkaa18
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 februari 2020 beoordeeld

Mooie old school porties, je gaat dus absoluut niet met honger naar huis. Wij kozen een Dame Blanche variant en een Vanille ijs met kokossaus...SUPERLEKKER en een goeie service.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank RonnyHeRo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2020 beoordeeld

Zeer lekker ijssalon. Zaak is aan vernieuwing toe. Echt nog op de boerenbuiten. Grote keuze van wafels, pannekoeken en ijs

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Pascal D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juli 2019 beoordeeld

Mega ijsjes en heel veel keuze ... tevens kleine gerechten en andere dessertjes. Spijtig van de bediening... is redelijk stug

Datum van bezoek: augustus 2018
2  Bedank Connyv396
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brixius bekeken, bekeken ook

 
Meise, Vlaams-Brabant
Grimbergen, Vlaams-Brabant
 

In Brixius geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.