Is niet de eerste keer dat we hier komen, maar gezien het zo lekker is komen we altijd terug. We vinden het fijn om te zien wat we eten, hiermee bedoel ik, je ziet de groenten, vlees, vis, fruit, die je eet, geen gedroogde korrels . De smaken zijn heel verfijnd, en terwijl je eet werken je speekselklieren extra omdat het zo lekker is, dat je het spijtig vindt als het op is. Eerst hadden we een trio van fijne hapjes met vismousse en kaviaar, een wildpate met uienconfijt, en een bloemkoolsoepje met subtiele dille-olie. Daarna fijne carpaccio van hertenkalf met vergeten groentjes zoals bietjes en foie gras. Vervolgens pladijsflet met brunoise van butternut gebakken met breydelspek, heerlijk. Dan kwarteltje opgevuld met truffel en herfstgroentjes, delicieus. Tot slot een warm appeltaarje met bladerdaag en rumrozijnenijs, verrukkelijk. Lekkere champagne en aangepaste wijnen, en deze lunch was af. Vriendelijk personeel, professionele sommelier, die duidelijk praten, zodat je alles goed verstaat. We moeten wel terug gaan, want we hebben nog geen ander restaurant gevonden dat dit kan evenaren, zelfs geen 2-sterrenrestaurants.