Beoordeeld op 12 mei 2023

Ik en mijn dochtertje van 4 zijn zo tevreden dat we al 3 jaar op rij terug komen.
Het is een prachtige omgeving, kindvriendelijk en super lekker eten. In 1 woord top!

Ik kan echt geen minpuntjes vinden

Kamertip: Geniet zeker van een pizza avond !
Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 1 november 2021

La Vallata is een zeel leuke locatie om te vertoeven
Tevens zijn het zeer gastvrije eigenaars en niet is teveel.
Het uitzicht is er zeer mooi omdat het op een berg is gelegen.
Het is een aanrader om naartoe te gaan.

Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 11 oktober 2021

Sfeer en ligging onvergetelijk, perfecte uitvalbasis om de toffe umbrische stadjes te bezoeken. Altijd een gezellige ambiance niet te vergelijken met het drukke Toscane en maar 1 uurtje verder rijden met de wagen. Wie de rit niet ziet zitten kan met het vliegtuig naar Perugia.( wat onze zoon al 4 jaar doet.) Onder de pergola s'avonds lekker genieten van loredana's lekkere kookkunsten, terwijl de kinderen zorgeloos samen eten en spelen is iets waar we ieder jaar naar uitkijken. De meeste mensen die we daar ontmoeten komen al voor de 2e of 3e keer, dit zegt dus genoeg. Boeken en hopen dat er plaats is in juli en augustus. Hermes, Inge, Robbe en Warre

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 2 augustus 2021 via mobiele applicatie

Dit is een adres uit de duizend heel rustig geen 5sterren maar hier voel je je direct thuis zwembad kamers zijn tip top in orde prima bedden royaal ontbijt en avondeten voorzien door Tim en loredana dit voor ons het paradijs dus allen daarheen

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 21 augustus 2019

wij zijn via “logeren bij Belgen” terechtgekomen in La Vallatta, en hebben het ons geen moment beklaagd.

Eerst en vooral de uitbaters: vanaf de eerste handdruk bij aankomst tot bij vertrek voel je je welkom op het domein. Tim is altijd aanspreekbaar, staat altijd klaar met tips, hulp, of een entertainend verhaal. Je voelt al heel snel aan als iemand oprecht betrokken is met je verblijf, en dat is hier zeker het geval.
Er wordt 4 dagen table d’hôtes geserveerd, wat ik zeker kan aanraden.
Zeer handig is het gebruik van een WhatsApp groepje per week voor algemene informatie.

Het domein is net zoals de uitbaters: eenvoudig maar authentiek. In La Loggia hadden we 3 ruime slaapkamers in boerenstijl, elk met een badkamer en toilet. Het zwembad is goed onderhouden, en werd door de kinderen zeer geapprecieerd bij temperaturen tussen de 35 en 40 graden …
De pergola is de centrale ruimte waar je iedereen tegenkomt - als je daar geen behoefte aan hebt, heb je je eigen zithoek.
De pergola heeft een kleine bibliotheek, (Nederlandstalige) stripverhalen en gezelschapsspelen, en buitenspeelgoed.
Elke ochtend wordt er ontbijt geserveerd met verse, lokale producten (eigengebakken brood, zelfgemaakte confituur, …)

Binnen het uur rijden heb je verschillende mooie steden/stadjes om te bezoeken: Assisi, Perugia, Todi, ...

Ik kan maar 1 echt bezwaar geven, en dat waren de muggen en steekvliegjes. Goed, die heb je overal - ik geef het alleen mee om toch zeker een lange broek/kousen/mouwen te voorzien.

We hadden het geluk dat ook de andere gasten zeer aangename mensen waren, met kinderen in dezelfde leeftijd die vlot met mekaar optrokken.

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf hier, en de kinderen hebben nog vaak verhalen verteld van “bij Tim”.

Datum van verblijf: augustus 2019
yaman1971, Owner van Holiday Farm La Vallata, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2019

Hartelijk dank!
Ook wij hebben enorm genoten van jullie gezelschap.