Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Beoordelingen (13)
Beoordelingen filteren
13 resultaten
Waardering van reizigers
10
2
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
10
2
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 13 beoordelingen
Beoordeeld op 9 oktober 2019

Wat een heerlijk huis om te vertoeven, te slapen, te ete n als vertrekpunt te gebruiken, te genieten van hget fenomenale uitzicht. Top locatie! En.... super gastvrije, vriendelijke eigenaren. Heerlijke slaapkamer, eigen separate toilet en badkamer. De openbare huiskamer heeft een fijne sfeer, voldoende mogelijkheden om toch privé te kunnen ontspannen.

Datum van verblijf: september 2019
Bedank 223deannea
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jos v, Owner van Lofoten Gjestehus Kristine Moen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2019

Deanne, dank je wel.
Altijd welkom om nog eens terug te komen.

Jos en Liz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2019 via mobiele applicatie

In september 2018 zijn Jos en Liz de nieuwe eigenaren van Kristine Moen. Kijk vooral naar de beoordeling van na die tijd! Ze zijn vol enthousiasme gestart met nieuwe activiteiten en opknapwerkzaamheden.

Datum van verblijf: augustus 2019
Bedank Renatevanoosten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jos v, Owner van Lofoten Gjestehus Kristine Moen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2019

Renate, dank voor je bericht.
Inmiddels heeft Tripadvisor de reviews ten aanzien van de vorige eigenaren verwijderd.

Groet, Liz en Jos.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2019

Gezellig, huiselijk en authentiek guesthouse. Uitzicht op de oceaan, fantastische zonsondergangen. Bijzonder vriendelijke en behulpzame eigenaren. Bij het ontbijt worden alle tips besproken, soms een lift geregeld, kaarten toegelicht. Lunch mee en de prachtige omgeving verkennen. Die fantastische fietsen zijn ook een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde alleen
Bedank Annemiekedv62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jos v, Owner van Lofoten Gjestehus Kristine Moen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2019

Annemiek, dank voor je bericht.
Ook bedankt voor de zwem-inspiratie!

Liz en Jos

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2019

De door ons geboekte zomerreis is heel erg goed bevallen. De locatie is geweldig goed. Straat oversteken en je bent aan het strand(stenen) de ontvangst was uiterst hartelijk. We voelden ons al heel snel thuis in Kristine Moen huset. Mede door de uitstekend verzorgde excursies en het heerlijke eten. De rust en de ruimte waren weldadig.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marian M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jos v, Owner van Lofoten Gjestehus Kristine Moen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2019

Dank jullie wel voor dit bericht.
Het was een plezierige zomerreis met leuke wandelingen en zwempartijen!

Liz en Jos

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2019

Een leuke B&B landelijk gelegen en vlakbij zee, via een pad is een strandje bereikbaar.

Van tevoren waren we goed geïnformeerd over de Noorse gebruiken om huissloffen mee te nemen. In het voorportaal worden de schoenen uitgedaan en in huis draag je huissloffen. Er staat een handig apparaat om natte schoenen droog te blazen.

De slaapkamer is functioneel, heeft goede bedden en een aparte badkamer. Er is kastruimte waar je je spullen in kan opbergen.

Beneden is een grote huiskamer met banken en stoelen om te chillen. Een kast vol boeken met mooie plaatjes om lekker te bladeren of reisinformatie om dagtripjes te plannen. De B&B eigenaren hebben ook leuke ideeën en geven tips.

Het ontbijt is goed en volledig en er is een mogelijkheid zelf je lunchpakket samen te stellen geheel naar eigen wens en smaak. Als je een thermoskan bij je hebt, kan je thee en koffie meenemen.

Er is een koelkast met drankjes voor zelfbediening tegen schappelijke prijzen.

Van tevoren hadden wij VP geboekt en de gastvrouw zorgde voor lekkere en verrassende gerechten die bij iedereen in de smaak vielen. Het avondeten was gezamenlijk met andere gasten aan een lange eettafel waardoor er een huiselijk sfeer was.

De gastvrouw en gastheer zijn open en vriendelijk zodat je je snel thuis voelt. De sfeer in de B&B is een warm welkom, gastvrijheid en gezelligheid. Je hebt snel contact met medegasten. Uiteraard ligt dit aan jezelf of je je hiervoor openstelt. Daarnaast is er genoeg ruimte om jezelf terug te trekken. Er is een grote tuin en een terras rondom het huis waar je een plek kan vinden om te relaxen of je af te zonderen.

Het vissersplaatsje Laukvik ligt vlakbij. Het heeft een haventje, een goede koffiebar en een supermarktje. In een half uur loop je erheen of er is een e-bike beschikbaar.

Wij hebben hier een heerlijke tijd gehad en hadden geluk met het weer en konden mooie wandelingen in de omgeving maken.

Kamertip: Kamer kiezen in overleg met de eigenaren.
Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Flyer595253
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jos v, Owner van Lofoten Gjestehus Kristine Moen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2019

Bedankt voor de uitgebreide review!

Liz en Jos

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken