Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (159)
Beoordelingen filteren
159 resultaten
Waardering van reizigers
83
64
9
1
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
83
64
9
1
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 159 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juli 2017

Deze camping heeft alles wat je van een camping verwacht, zeer mooi, de stacaravans zijnproper en in orde, maar wat deze camping net dat iets extra geeft is de super vriendelijke bazin waar je alles mag aan vragen en echt in de weer is voor haar klanten!

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jonasi759
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Delphine C, Responsable réception van Camping la Ventouse, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2017
Google-vertaling

Hello and thank you for leaving your review about our campsite. We are pleased you have appreciated the cleanliness and the availability of our staff.
We will be happy to welcome you a next time.
I wish you a nice day.
See you soon.
Delphine


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2019 via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2019
Google-vertaling

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Camping_La_Ventouse, Responsable réception van Camping la Ventouse, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2019
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2018
Google-vertaling

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Camping_La_Ventouse, Responsable réception van Camping la Ventouse, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 januari 2019
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2018
Google-vertaling

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken