Vandaag geopend: 10:00 - 17:30

Meer info
vanaf US$ 441,47
Meer info
Beoordeeld op 2 september 2021

Zeer mooi Museum. Iedere bezoeker krijgt een bakje mee waarmee je heel veel informatie krijgt over WW1 er zijn verschillende verdiepingen, maar deze zijn ook heel toegankelijk voor mindervalide. Een echte must voor iedereen die geïnteresseerd is in de eerste Wereld oorlog

Datum van activiteit: augustus 2021
MMP1917, Public Relations Manager van Passchendaele Museum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 september 2021

Hallo Danny,

bedankt voor deze mooie beoordeling en voor jouw bezoek. Bedankt om ons als 'must' aan te raden voor iedereen die geïnteresseerd is in WO I.

Beoordeeld op 16 augustus 2021 via mobiele applicatie

Indrukwekkend. In de corona tijd zijn er voldoende aanpassingen gedaan in het museum. Bijna alle bezoekers nemen dit ook in acht.

Datum van activiteit: augustus 2021
MMP1917, Public Relations Manager van Passchendaele Museum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2021

Beste,

bedankt voor uw beoordeling en museumbezoek.

Beoordeeld op 11 augustus 2021 via mobiele applicatie

Erg mooi museum. Ik vond vooral de audio tour erg goed. Ook zijn de gereconstrueerde loopgraaf en schuilkelder erg mooi.

Beste Pepijn,

bedankt voor deze mooie beoordeling en jouw museumbezoek.

Blij te lezen dat je onze audiotour en gereconstrueerde loopgraven en dugout erg goed vindt.

Beoordeeld op 1 augustus 2021 via mobiele applicatie

Prachtig museum met een zeer uitgebreide uitleg over de hele oorlog, passendaele, de gevolgen en de verschillende landen die meevochten. Prachtige collectie. Aanrader!

Beste Maurits,

bedankt voor deze mooie beoordeling en jouw museumbezoek!

Fijn te lezen dat je ons museum aanraadt.

Beoordeeld op 28 juli 2021

Op 27 juli hebben wij het museum bezocht. Ondanks dat ik er al een aantal keren geweest was, blijft het museum enorm mooi en interessant. Het museum is met zoveel zorg samengesteld en dat zie je aan alles. Ook liep er een vrijwilliger/werknemer rond die aangaf dat we hem vragen mochten stellen. Wat een aardige man. Ik had de hele middag naar zijn verhalen kunnen luisteren!
Kortom, een hele grote aanrader!

Datum van activiteit: juli 2021

Beste,

bedankt voor uw mooie beoordeling en museumbezoek.

Blij te lezen dat u ons al meerdere keren bezocht heeft en dat we je telkens opnieuw kunnen meenemen in ons verhaal. Onze publieksbegeleiders staan onze bezoekers inderdaad graag te woord. Sommige publieksbegeleiders zijn ook gids en kunnen dus heel wat vertellen.

Bedankt alvast om ons museum aan te raden. En wie weet tot gauw!