Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Memorial Museum Passchendaele 1917
Vandaag geopend: 09:00 - 18:00
  
Google
Manieren om Memorial Museum Passchendaele 1917 te ontdekken
vanaf 249,44 US$
Meer info
vanaf 767,58 US$
Meer info
vanaf 323,13 US$
Meer info
Beoordelingen (957)
Beoordelingen filteren
957 resultaten
Waardering van reizigers
772
162
16
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
772
162
16
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 957 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2019

Ik had eerlijk gezegd nog niet van dit museum gehoord tot ik er toevallig voorbij reed.
Ik was echt zeer aangenaam verrast: het museum is zeer boeiend en aangrijpend en geeft een goed beeld van de Slag van Passendale, maar ook van de Grote Oorlog in het algemeen.
Duidelijke info die nooit verveelt wordt afgewisseld met de dug-outs, de nagebouwde loopgraven en een noodhuis.
De audio-guide is zeker een meerwaarde.
Een absolute aanrader

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Greet72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2019

Dit museum met onze 2 kinderen bezocht (8 en 10 jaar) en enorm de moeite! Leerrijk, veel om te zien, te kijken te luisteren en vooral te beleven! De Dug-out en de loopgraven die gereconstrueerd waren, was echt TOP! Een echte aanrader om met kinderen te gaan en ze te leren dat een museum echt niet saai hoeft te zijn!

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Evavds83
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2019

Vind ik persoonlijk één van de beter WO1 musea in de Ieperboog. Het volledige park errond nodigd uit voor een wandeling enherbergd ook nog verschillende WO1 bezienswaardigheden.

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank KoenR92
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2019

Wij hebben het museum al een paar keer bezocht, maar trokken speciaal naar het park om het monument ter ere van de Maori-soldaten uit WO1 te bekijken. Mooi is een woord dat bij een oorlogsmonument niet echt past, maar dit is toch wel een heel indrukwekkend monument. De Pou Maumahara is 8 meter hoog en weegt 6 ton. Nieuw-Zeelandse houtsnijders (docenten en studenten) hebben er 4 jaar aan gewerkt. Het resultaat is verbluffend ! Op de plaats waar het monument staat, staan borden met uitleg over de vervaardiging, de betekenis en de rol van de soldaten tijdens de oorlog. Een must als het museum bezoekt.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Luc D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juli 2019

Prachtig museum in een mooi park. Veel aandacht voor details, en het verloop van WO I is perfect te volgen. Hier wordt je stil van...

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank JeVa2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken