Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (293)
Beoordelingen filteren
293 resultaten
Waardering van reizigers
44
86
89
39
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
44
86
89
39
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 293 beoordelingen
Beoordeeld op 29 augustus 2017

Hotel is zeer goedkoop, de kamers zijn echter verouderd. Je hebt een centrale receptie met een aantal gebouwen er rond. In deze gebouwen zijn de kamers ondergebracht (gelijkvloers / 1 verdieping). Je rijdt dus met je auto als het ware tegen je kamer aan, je komt uit de kamer en staat buiten.

Onze kamer was verouderd, de gebouwen zijn afgeleefd. Wel proper maar zeer eenvoudig.

Het ontbijt was eigenlijk duur in verhouding tot wat het voorstelt. Enkel koude gerechten.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ronnygijsen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2017

Voor een gezin van 5 mensen is hotel Campanile (Lille Noord - Wasquehal ) ideaal voor een nachtje of een paar dagen in Lille. De kamer is groot genoeg en schoon en de aanwezigheid van wifi kan de kinderen een beetje tot rust brengen. OV is in de buurt (tram), het centrum van Lille is ook makkelijk te bereiken met de auto en gebruik kunnen maken van de parking Euralille (voor €2/uur).

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Campanile.com - Louvre Hotels Group
Bedank Ghani69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FREDERIC W, Directeur général van Campanile Lille Nord - Wasquehal, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2017
Google-vertaling

Cher client,

Nous vous remercions de nous avoir fait part de vos compliments, que nous allons partager avec l'équipe.
Nous somme heureux que vous ayez apprécié le confort de votre chambre pour 5 personnes, et son bon rapport qualité / prix.
Au plaisir de vous revoir bientôt,
Cordialement,
Frédéric W.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2016 via mobiele applicatie

Schone kleine maar propere kamer voor 49€ de nacht denk ik dat je ook niet meer mag verwachten
Vriendelijk personeel (Frans sprekend)
Het ontbijt betaal je 10€ pp is heel simpel enkel wit toast brood en baget , geen eitjes 1 soort kaas en ham en wat confituur of choco
Heb al beter geweten voor deze prijs ,maar kan je meer verwachten voor kamer/ ontbijt 79€ voor 2pers ?

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank ingeborg63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2014

ontbijt en diner goed en betaalbaar
1minpuntje tussen de 3 gebouwen staat een instalatie voor de airco en geregeld hoor je een compressor aanslaan ik had een kamer ernaast.
Locatie rustig ondanks dicht bij de snelweg.
Kamers waren gerestyld vooral de badkamer is een plus alleen ventilatie werkte niet

Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Campanile.com - Louvre Hotels Group
Bedank Ferry V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 april 2014

Kamer stonk sterk naar rook, andere toegewezen kamer ook niet rookvrij.
Entrecote slechte kwaliteit, gevraagd medium en kreeg doorbakken, teruggestuurd en kreeg even later zelfde stuk iets bijgesneden opnieuw geserveerd. wederom teruggestuurd.

Kamertip: Bijhouden of in kamers gerookt is,
Datum van verblijf: april 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Campanile.com - Louvre Hotels Group
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken