PricelineUS$Ā 152
Orbitz.comUS$Ā 152
eDreamsUS$Ā 152
Vio.comUS$Ā 152
Beoordeeld op 19 mei 2023 via mobiele applicatie

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in t’ heilig genot. De gastvrouw Sandie is een hele vriendelijke en gastvrije dame waarvoor niets te veel is. De accommodatie is tot in de puntjes verzorgd. Voor het ontbijt heb je voldoende keuze uit dagverse producten om je dag goed van start te laten gaan. Wij komen zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: mei 2023
sandie descamps, Eigenaar van Hotel 'T Heilig Genot, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 mei 2023

Hartelijke dank voor deze fijne review!
Heerlijk om te horen dat jullie een aangenaam verblijf hadden, dank u!

Beoordeeld op 12 augustus 2022

Alles was zeer netjes en schoon mooie badkamer
Fijne bedden en het is er lekker stil.
We hadden een zeer goed ontbijt en de gastvrouw is echt top.
Wij hebben heerlijk genoten .

En wij komen hier zeker weer terug.

Groetjes Tonnie

Datum van verblijf: augustus 2022
Sandie Descamps, Eigenaar van Hotel 'T Heilig Genot, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2022

hartelijke dank voor deze prachtige review!

Beoordeeld op 21 november 2021

Geweldige ontvangst door de uiterst sympathieke gastvrouw Sandy. Ruime en prachtig ingerichte kamer, niets is er tekort. Uiterst gezellige zithoek, weeral prachtig ingericht, waar het heerlijk toeven is met een gratis koffie of een streekbiertje. Ontbijt is heel verzorgd en meer dan voldoende. 's Avonds is er een gratis shuttle-dienst naar bepaalde restaurants, als je daar gebruik van wenst te maken. Kortom: een toppertje. We komen zeker nog terug!!!!!

Datum van verblijf: oktober 2021
Sandie Descamps, Eigenaar van Hotel 'T Heilig Genot, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2021

hartelijke dank voor deze bijzonder fijne review!
altijd welkom!

Beoordeeld op 9 november 2021 via mobiele applicatie

Alles was perfect in orde. Heel propere kamers, ontbijt was heel lekker en Sandy is een enorm vriendelijke gastvrouw! De zitruimte boven is heel gezellig hoor een laatste drankje met een gezelschapsspelletjes. Mooie omgeving voor een wandeling en helemaal niet ver van Ieper, zeker de moeite om te overnachten.

Datum van verblijf: november 2021
Sandie Descamps, Eigenaar van Hotel 'T Heilig Genot, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2021

Hartelijke dank voor deze prachtige review!

Beoordeeld op 15 augustus 2020

In deze speciale dagen dachten we voor een locatie dicht bij huis.
Vandaar dat we kozen voor het heilig genot
En ik moet toegeven het was genieten.
Zalige Ruime kamer
Vriendelijke gastvrouw en lekker ontbijt
Een echte aanrader
Komen zeker nog eens terug

Datum van verblijf: augustus 2020
Sandie Descamps, Eigenaar van Hotel 'T Heilig Genot, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2021

Hartelijke dank, fijn dat jullie een aangenaam verblijf bij ons hadden, dank u.