jeanmarie269
Grimbergen, België

zin in kreeft

Beoordeling van Hôtel de la Plage
4,0 van 5 bollen5 jun 2019 beoordeeld
Aangenaam kader en sober aangekleed. Vlot,ietwat afstandelijk contact.
Goede presentatie van de levende kreeften. Perfect klaargemaakt. Wijn zonder complexen en vooral zonder surprises. Goede presentatie van dessert en rekening zonder discussie. Kortom: een goed orgelpunt van een vakantie.
Datum van verblijf: mei 2019
La façade
5.9 km van Hôtel de la Plage
Meer hotels in Audresselles bekijken
Beoordeeld op 24 augustus 2018 via mobiele applicatie

Aan de rand van Audresselles. We hadden een ruime kamer met zicht op zee. Prima bed en douche. Rustig ook. En beneden is ook nog eens een restaurant dat lekker eten (vooral vis) heeft voor niet te veel geld.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 5 juli 2018 via mobiele applicatie

Voor de tweede keer genoten van een overnachting in hotel de la Plage en met plezier zal ik nog een derde of vierde keer terugkomen! Het is een eenvoudig maar degelijk hotel, vriendelijk personeel, een propere kamer, een goed bed en mooi bedlinnen, een lekker ontbijt... Kortom: waar voor je geld! Wij hadden een mooie kamer met zeezicht, prachtig!

Datum van verblijf: juni 2018
Beoordeeld op 8 december 2017

In dit hotel kwamen we reeds voor de vierde keer een weekendje doorbrengen. In augustus stuurde ik een mailtje om een kamer te reserveren. Ik kreeg hier vlot een mailtje terug, met de vraag de reservering te bevestigen en een voorschot te storten, op deze manier kregen we zekerheid voor de reservatie van de kamer. Reeds meer dan tien jaar zijn wij hotel bezoekers in Frankrijk, zelden of nooit is er gevraagd naar een voorschot, niettegenstaande deze ervaring betaalden we dit voorschot met veel plezier.
Groot was dan ook onze verbazing toen we aankwamen dat we slechts 1 nacht konden slapen. De overige 2 gevraagde nachten was er geen plaats meer voor ons. Dit alles niettegenstaande boeking per mail en het vroegtijdig betalen van een voorschot zoals gevraagd met vermelding van datum en naam. Evenmin is er na de storting van het voorschot nog contact opgenomen met ons door het hotel.
Op deze wijze behandeld worden vindt ik alles behalve respectvol! We kwamen hier graag, weliswaar meer voor de ligging en het charmante dorp dan voor het hotel en zijn kamers. Prijs kwaliteit is het enigszins aanvaardbaar zelfs met het sobere ontbijt erbij genomen. Als wij op deze wijze afgescheept worden dan heb ik maar één besluit: Ik kom hier zeker nooit meer terug en maak dit overal kenbaar!

Datum van verblijf: oktober 2017
Beoordeeld op 20 september 2017

Dit hotel heeft een uistekende liging vlakbij de zee en heeft een ruime parking. Er is niemand om je te onthalen en na enige tijd wordt je kamersleutel afgegeven. Tweed verdiep, via enge trappen, niet erg handig. de kamer is bijzonder klein, er is geen kleerkast enkel een schap en enkele kapstokken en een hangstaaf. De badkamer is slechts toegankelijk voor een persoon. Nachttafels zijn en niet en het bed is een verschrikking, versleten matras die elkeen naar het midden verplicht, slapen zit er niet in. Het ontbijt is werkelijk per persoon uitgerekend: één stokbrood van 15 cm en per persoon een mini-croissant en mini-chocoladekoek. Koffie of thee, fruitsap en een sneetje ham en kaas per persoon. De prijs is erg laag maar weegt niet op tegen de" vele mankementen.

Kamertip: Ga elders!
Datum van verblijf: september 2017
Beoordeeld op 18 juli 2016

Klein hotel net buiten Audresselles, goede ligging kort bij de zee en de duinen
Ideaal voor wandelingen langs het strand zowel richting Ambleteuse-Wimereux, als Cap Gris Nez - Wissant - Cap Nez blanc Ontbijt is sober maar goed, maar elke dag identiek hetzelfde is misschien toch een beetje te. Vorig jaar daar geweest, dit jaar opnieuw, maar volgend jaar toch eens veranderen, misschien ideaal om te passeren

Datum van verblijf: juli 2016