Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geen succes”
Beoordeling van Kippie Uden

Kippie Uden
Geclassificeerd als nr. 56 van 68 Restaurants in Uden
Prijsklasse: 1 US$ - 12 US$
Gegevens restaurant
17 maart 2020 beoordeeld

Eens maar nooit meer. De kip was vrij taai en alles was heel pittig. Ik weet dat er hotwings in zitten maar de rest kon ik ook niet eten. Weggegooid geld

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank meikek2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (7)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 7 beoordelingen

3 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was heerlijk, zou alleen volgende keer graag meer satestokjes en balletjes kiezen.
Had nu een schaal voor 6 pers besteld

Datum van bezoek: december 2019
Bedank tonv101
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 december 2019 beoordeeld

Je kunt hier inclusief opwarm pan een mix van hapjes bestellen.
De gehaktballetjes vond ik niet lekker en de kipsate viel mijn ook tegen, maar mijn gasten vonden het heerlijk smaken

Datum van bezoek: november 2019
Bedank infoD2103WN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben er eten afgehaald kip met bami maar we moesten zoeken naar de kip dat vonden we jammer verder was het best wel lekke hoor je zou er iets bij moeten pakken wat kip betreft

Datum van bezoek: november 2019
Bedank HettyMarc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 december 2019 beoordeeld

Bestelling precies zoals besteld, en keurig op tijd klaar, goede service
Voor elke gelegenheid een lekkere oplossing

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 956dorienv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kippie Uden bekeken, bekeken ook

 

In Kippie Uden geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding